Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як мислять мільйонери — 7 простих правил багатих людей

Щоб стати багатим, потрібно думати, як багатий. Адже бували ж історії, коли люди вигравали в лотереї величезні гроші, але втрачали їх, тому що не слідували простим правилам.

Пробіжка зранку, веслування, велотренажер або відвідування спортивного залу — це те, на що багаті люди намагаються витрачати хоч трохи часу регулярно. Спорт допомагає позбутися поганого настрою і покращує здоров'я, пише Ukr.Media.

Нова інформація

Газети, статті з інтернету, література — заможна людина намагається знати про різні сфери життя, щоб краще зрозуміти цей світ і оточення. Скільки б не було справ, але прочитання новин у щотижневій газеті — це святе.

Гроші люблять, коли їх рахують

Багато хто думає: якщо я стану багатим, то побудую собі палац і куплю приватний літак. Тільки ось вся ця розкіш разом з екзотичними тваринами та іншими принадами — джерело постійних вкладень. Великі ділянки потрібно обслуговувати. Лише уявіть, які рахунки за комуналку приходитимуть у фортецю?

Машина того не варта

Купивши автомобіль, людина не позбавляється додаткових витрат. У неї з'являється страховка, бензин та інші витрати. Чим машина люксовіша, тим вона дорожча в експлуатації. А кому потрібні такі безглузді витрати?

Хто рано встає

Так уже повелося, що світом правлять жайворонки. А це означає, що прокидатися потрібно дуже рано. Ще краще — встати за пару годин до початку роботи. Присвятити цей час саморозвитку, обдумуванню планів і неспішним роздумам. Якщо прокинулися пізно, вважайте, що бізнес-день втрачено.

У пошуках енергії

Багаті люди, найчастіше, займаються різними духовними практиками. Медитація — одна з них. Світ фінансів часом висмоктує всі соки. І необхідно розслабитися, позбутися тривоги. Важливо відкинути скептичне ставлення до подібних занять. Зібраність у судженнях поки що не заважала нікому.

Час — гроші

Замість перегляду телевізійних програм багатії із задоволенням проведуть час з друзями, зануряться в цікаву історію або займуться додатковою роботою. Телевізор ніяк не сприяє збільшенню капіталів, а час, якого не так багато, краще витратити з користю. Під лежачий камінь, як і під ввімкнений телевізор, золото не тече.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Крок 1. Ви належите до 95 чи 5%?
Крок 2. Якщо ви належите до 5%, чи належите ви до представників народу, який вам не можна критикувати?
Крок 3. Небесна бухгалтерія дала добро на ваше збагачення?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Крок 1. Ви належите до 95 чи 5%?
Крок 2. Якщо ви належите до 5%, чи належите ви до представників народу, який вам не можна критикувати?
Крок 3. Небесна бухгалтерія дала добро на ваше збагачення?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чому я, той хто має всі ці звички, ще не багатий?:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!