Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

WikiLeaks шпигувала на користь Москви, - Майк Помпео

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Міжнародна некомерційна організація WikiLeaks, яка публікує секретну інформацію, взяту з анонімних джерел або при витоку цієї інформації, шпигувала на користь Російської Федерації. Про це заявив глава Центрального розвідувального управління США Майк Помпео під час виступу в Центрі стратегічних і міжнародних досліджень у Вашингтоні.

За словами Помпео, WikiLeaks є “недержавною, ворожою службою розвідки, підбурюваною такими державами, як Росія” - передає “Народна правда” з посиланням на The Foreign Policy.

Помпео також нагадав про висновки американських спецслужб, які з’ясували, що російська військова розвідка використовувала портал для публікації електронних листів, викрадених після злому серверів Демократичної партії під час президентської кампанії в 2016 році.

Крім того, глава ЦРУ пригрозив заходами у відповідь на дії WikiLeaks. Він підкреслив, що портал не може прикривати свою діяльність риторикою про свободу слова.

Наші інтереси: 

Шпигуни - основна зброя Москви.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи