Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В. о. міністра оборони Кріс Міллер активує сили спеціальних операцій США, щоб вони звітували безпосередньо йому

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Якщо будь-які озлоблені персонажі недооцінюють нашу рішучість або намагаються підірвати наші зусилля, ми не будемо вагатися, щоб відновити засоби стримання та знищити будь-яку з усіх загроз. 

Це сказав Кріс Міллер, новий міністр оборони США, який замінив Марка Еспера, недавно звільненого Трампом. Він раніше працював директором Національного центру боротьби з тероризмом. Наразі сили спеціальних операцій реструктуризовані, щоб безпосередньо звітувати перед новим міністром оборони, йдеться у статті Майка Адамса (Mike Adams) на NaturalNews. 

 Кріс Міллер описав зміни як "тектонічні" і як такі, що проводяться для "боротьби з транснаціональними загрозами". 

Термін "сили спеціальних операцій", як правило, охоплює сили спеціального призначення Армії (Рейнджерс, Дельта та ін.) та Військово-морського флоту (Морські котики), і, ймовірно, налічує десятки тисяч висококваліфікованих елітних військ (точний підрахунок не є загальнодоступною інформацією).

Міллер сказав: "Якщо будь-які озлоблені персонажі недооцінюють нашу рішучість або намагаються підірвати наші зусилля, ми не будемо вагатися, щоб відновити засоби стримання та знищити будь-яку з усіх загроз. 

Виконуючи накази Президента, ми також усвідомлюємо, що перехідні періоди та кампанії обтяжені ризиками і несподіваними викликами та можливостями. Ось чому я сьогодні тут, щоб повідомити, що я наказав цивільному керівництву спеціальних операцій звітувати безпосередньо мені, а не через нині чинні бюрократичні канали. Цей історичний крок завершує те, що Конгрес санкціонував і спрямовував, і вперше поставить Командування спеціальних операцій в один ряд з військовими службами.

Він спеціально процитував "перехідних періодів та кампаній", і хоча слово "кампанія" зазвичай позначає військову кампанію, у поєднанні з терміном "перехідний період", це, мабуть, стосується президентських перехідних періодів та політичних кампаній.

Наші інтереси: 

Розуміти, що політична ситуація в США після президентських виборів є дуже напруженою. Знати, що сили спеціальних операцій будуть тримати ситуацію під контролем, якщо почнуться заворушення, які були під час акцій "Black Lives Matter".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Армія США готується до профілактики лівацьких заворушень. Кріс Міллер – фахівець по боротьбі з тероризмом.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Армія США готується до профілактики лівацьких заворушень. Кріс Міллер – фахівець по боротьбі з тероризмом.

Все, що робиться з власної волі, – добро!