Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влітку може з'явитися ще одне авіасполучення між Польщею і Україною

Світ:

Новий рейс можуть запустити наприкінці липня між Львовом і містом Бидґощ, де вчиться і працює багато українців. Лише виробництві Pesa працює кількасот громадян України.

Летовище у Бидґощі планує запустити влітку нове авіасполучення – до Львова. Ним зможуть скористатися не тільки туристи, але й тисячі українців, котрі вчаться та працюють в Бидґощі та регіоні, інформує wyborcza.pl.

Ймовірно, що новий рейс запустять наприкінці липня. Про це першою розповіла Марта Сікора з Вищої школи економіки, яка особливо зацікавлена Україною, бо саме звідти походить велика частина студентів вишу. За її словами, це чудова інформація не тільки для студентів, але і для українців, які працюють у бидґощських компаніях. Лише виробництві Pesa працює кількасот громадян України.

За інформацією видання, ціни на квитки повинні бути розраховані таким чином, щоб їхнє придбання змогли собі дозволити не тільки поляки, які бажають відвідати Львів, але, у першу чергу, українці, котрі їдуть на роботу або навчання. Квитки за спеціальної ціною будуть коштувати приблизно 100 злотих (майже 700 гривень).

Українців у Бидґощі стає все більше. Минулоріч польські працедавці зареєстрували в управлінні праці рекордну кількість працівників з України – аж 24 тис. заяв. Потреби на робітників зі Сходу збільшуються. Компанії масово висилають також пропозиції для українців до почесного консульства України в Бидґощі. «Звертаються підприємці, котрі потребують навіть кількадесят людей. Вони знають, що українці – сумлінні та працьовиті», - наголошує консул Кшиштоф Сікора.

Наші інтереси: 

В Україні збільшується кількість рейсів до Польщі. Це добре: конкуренція сприятиме зниженню цін на авіаперевезення. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи