Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна і Польща лібералізували авіаперевезення між країнами

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Авіакомпанії інших країн Європейського Союзу також зможуть безперешкодно літати з Польщі в Україну. Україна і Польща зняли обмеження на регулярне виконання пасажирських рейсів між країнами, скасувавши квотування частот.

15060906r.jpg

Літати в Польщу стане простіше

За інформацією Державної авіаційної служби України, такий режим почав діяти з 17 березня 2016 року.

Крім зняття обмежень на польоти між країнами для українських і польських перевізників, авіакомпанії з інших країн Європейського Союзу також зможуть безперешкодно виконувати рейси з Польщі в Україну.

У 2015 році Мінінфраструктури застосувало принцип "відкритого неба" для польотів в Одесу і Львів з метою залучення нових авіакомпаній і збільшення пасажиропотоків в аеропортах цих міст.

Коментуючи "відкриття неба" над Одесою і Львовом міністр інфраструктури Андрій Пивоварський сказав: " Будь-яка компанія може почати літати в ці аеропорти хоч завтра. Інша річ, що черга не стоїть. І причина — в низькій купівельній спроможності українців. Із країн Європи ми на останньому місці за цим параметром. Коли зміниться економічна ситуація, іноземні перевізники прийдуть на наш ринок. Ми говорили з багатьма компаніями, вони зацікавлені. І з нашого боку, з погляду регулювання ринку, перешкод ніяких немає".
 

Наші інтереси: 

Просуваємося до більшої відкритості. Розвиваємо нові туристичні маршрути. Але все це буде легшим при безвізовому режимі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи