Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Війна в Україні відкрила нам очі, – Помпео заявив, де Росія може відкрити другий фронт

Світ:

Росія може спробувати відкрити на півночі Європи другий фронт для ведення своїх агресивних дій. Саме тому Захід зараз повинен протидіяти агресії РФ, зокрема – в Україні.

 

Росія має великі плани щодо забезпечення свого домінування у Європі і перший крок до цього вже зроблений. Про це під час спільної зустрічі із главою польського МЗС Яцеком Чапутовичем заявив держсекретар США Майк Помпео, передає "Укрінформ".

Сьогодні ми повинні піклуватися про збільшення оборонних можливостей НАТО з огляду на можливу російську агресію. Війна на європейській землі і те, що відбувається в Україні, відкрили нам очі на те, що росіяни можуть спробувати запустити другий фронт саме тут, – сказав Держсекретар США.

Помпео наголосив, що у захисті "вільних народів Європи" має відіграти важливу роль НАТО.

"Натомість ми – як США, так і західні демократії, – маємо зробити все, що в наших силах, аби затримати такі атаки, як, наприклад, агресію в Україні, анексію Криму чи нічим не спровоковану атаку на українські кораблі в Чорному морі", – пригадав Помпео українське питання.

Американський політик додав, що спроби Росії дестабілізувати Європу повинні бути зустрінуті рішучим опором. Одним з таких кроків він назвав присутність НАТО на східному фланзі і реагування за принципом: атака на одну країну є атакою на весь Альянс.

Додамо, що глава польського МЗС Яцек Чапутович припустив, що у майбутньому в Польщі можуть бути розміщені американські ядерні ракети. Така зброя, на його думку, а також війська пішли б на користь Європі.

Зазначимо, що Майк Помпео у телефонній розмові із главою російського МЗС заявив про намір запровадити додаткові санкції проти Москви. Обмежувальні заходи пов’язані із отруєнням Сергія та Юлії Скрипалів.


 

Наші інтереси: 

Створення де-факто нового східно-європейського союзу за участі США. Посилення НАТО неподалік від кордону з Україною.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи