Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відверте зізнання скандального міністра екології про підкилимні ігри у Кабміні

Міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко, якого завтра Верховна Рада збирається відправити у відставку, вирішив наостанок вилити журналістам душу.

Міністр поскаржився на тиск з боку керівництва уряду.

За його словами, на засіданнях Кабміну йому неодноразово нав'язували посадовців, блокували його власні призначення і саботували проведення реформ у відомстві. Але він не піддавався. Це мовляв і стало реальною причиною для подання про його відставку.

Він розповів, що своїх людей у мінекології хотіли посадити Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр Кабінету Міністрів, Ганна Онищенко.

На питання кореспондента Телеканалу новин "24", чому ж він досі мовчав про тиск на нього і підкилимні ігри у Кабміні, Шевченко відповів, що не хотів скандалів.

Знаєте, будь-який урядовий скандал – це не дуже добре для країни. Це не дуже добре для іміджу країни. Тому я намагався все ж таки домовитися з прем'єром. Я намагався знайти якісь компроміси,
— зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чому скандального?

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чому скандального?