Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Від експериментальної вакцини проти Covid-19 постраждало 20% добровольців з групи високої дози – Роберт Кеннеді молодший

Світ:

Американська біотехнологічна компанія Moderna Inc повідомила частину результатів клінічних випробувань щодо своєї експериментальної вакцини mRNA-1273 проти COVID-19. Кожен п’ятий американець вже не довіряє вакцинам від коронавірусу.

200521-billgatesanthonyfauci.jpg

Ілюстрація з Інстаграм Роберта Кеннеді молодшого
Ілюстрація з Інстаграм Роберта Кеннеді молодшого

Наразі результати цього дослідження не були перевірені іншими незалежними дослідниками та не були опубліковані. Тестування вакцини перебуває поки що на першій стадії, коли тестують її безпеку і лише на кількох десятках волонтерах – повідомляє «Голос Америки».

Роберт Кеннеді молодший (Robert F. Kennedy, Jr) повідомляє деякі деталі цього випробування.

Ця вакцина була розроблена та підтримувана Ентоні Фаучі та фінансована Біллом Гейтсом. Троє з 15 піддослідних людей у групі великої дози (250 мкг) зазнали «серйозних побічних явищ» (serious injury rate – серйозний рівень травматизму) протягом 43 днів після отримання вакцини.

«Модерна» не оприлюднила свого клінічного дослідження або робочих даних, але у своєму прес-релізі визнала, що троє добровольців отримали системні ушкодження 3-го класу, визначені FDA (Food and Drug Administration) як такі, що «перешкоджають щоденній активності та потребують медичного втручання».

«Модерна» дозволяла брати участь у дослідженні лише виключно здоровим волонтерам.

Вакцина з такою швидкістю реакцій може завдати серйозних травм 1,5 мільярду людей, якщо її введуть «кожній людині на землі» – поріг, який встановив Гейтс для припинення глобального «карантину».

Прес-реліз «Модерни» названо «Позитивні результати проміжного етапу 1». Модерна не пояснила, чому вона повідомила лише про позитивні тести на антитіла для восьми учасників – повідомив Роберт Кеннеді молодший на своїй сторінці Instagram.

Ілюстрація з Інстаграм Роберта Кеннеді молодшого
Ілюстрація з Інстаграм Роберта Кеннеді молодшого

Про погляди Роберта Кеннеді на вакцинацію читайте у статті: 

7 аргументів проти вакцинації – інтерв'ю з Робертом Кеннеді молодшим (відео з українським перекладом)


Зазначимо, що кожен п’ятий американець вже не довіряє вакцинам від коронавірусу, хоча їх ще не існує. Про це повідомляє американський журнал «Тайм» (англ. Time) у статті There Isn't a COVID-19 Vaccine Yet. But Some Are Already Skeptical About It (Ще немає вакцини від COVID-19. Але деякі вже скептично ставляться до цього).

Сотні людей збираються на знак протесту проти локдауну попри заборони, які досі діють у Каліфорнії, 20 квітня 2020 року. Josh Edelson–AFP/ Getty Images
Сотні людей збираються на знак протесту проти локдауну попри заборони, які досі діють у Каліфорнії, 20 квітня 2020 року. Josh Edelson–AFP/ Getty Images

До історії питання: Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо)


В тему: 

Наші інтереси: 

Примусова вакцинація неприпустима.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи