Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 21

Важливо навчитися впускати позитивні думки, які внесуть у ваше життя радість і щастя

Негативні думки мають погану властивість заповняти нашу голову і витісняти позитив на другий план. Але важливо навчитися впускати позитивні думки, які внесуть у життя радість і щастя.

Погані думки заважають нам жити. Якщо хочете, щоб вас відвідували тільки позитивні думки, користуйтеся наступними порадами.

Не допускайте того, щоб погані думки брали над вами гору

Якщо це трапиться, ви у всьому будете бачити погане, при прийнятті рішень вас будуть долати сумніви. А з таким способом мислення дуже важко досягти будь-яких висот.

Залиште все погане в минулому, не дозволяйте негативу взяти гору над вами. Опануйте  думки. Якщо ви раптом задумалися про щось погане, відразу ж перемкніться на позитив.

Подумайте про щось приємне, про те, що здатне принести радість. Усвідомлюйте своє життя. Якщо раптом ви відчуєте почуття гніву, глибоко вдихніть.

Вчіться помічати позитивні моменти

Краще так, ніж постійно думати про якусь неприємну ситуацію. Шукайте у всьому щось гарне, а воно є навіть в найгіршій неприємності.

Візьми ручку і чистий аркуш паперу. Кожен день записуйте хороші ситуації, які трапилися з вами за день. Проаналізуйте їх і зрозумійте, що їх викликало.

Звертайте увагу на кожну дрібницю. Не забувайте поповнювати свій список щодня.

Не зациклюйтеся на поганих думках

З одного боку, негативні думки, а що ж є зворотною стороною медалі? Подумайте над цим питанням. Через що у вашій свідомості виникають негативні думки?

Що спричинило їх? Постарайтеся знайти джерела натхнення, які будуть дарувати вам тільки радість.

Віддавайте іншим, щоб отримати добро у відповідь

Якщо ми робимо добро комусь із людей, то настрій поліпшується, і ми відчуваємо себе відмінно. Зробіть знайомій комплімент про те, як вона добре виглядає, або допоможіть незнайомій людині. Ось побачите, люди вам віддячать, а ваш настрій на весь день стане відмінним.

Отримуйте задоволення від справжнього

Отримуйте порцію позитиву щодня. Живіть сьогоденням, не думайте про минуле, і не живіть мріями про майбутнє.

Не потрібно мріяти про майбутню подорож, якщо вона буде тільки через кілька місяців. Концентруйтеся на ваших відчуттях на даний момент, запам'ятовуйте свої думки і емоції. Через деякий час ви будете знати, коли стрес намагається вас здолати.

Дайте відповідь на деякі запитання

  • За що я можу сказати спасибі на даний момент?
  • Які дії змусять мене радіти на даний момент?
  • Що я можу зробити, щоб оточуючі зрозуміли мою подяку?
  • Що я можу зробити, щоб ощасливити когось?

Як тільки ви зможете підкорити собі свої думки і контролювати їх, мозок швидко до цього адаптується. І тоді ви з легкістю  мислитимете позитивно.

Наші інтереси: 

Жити тут і зараз, помічати позитивні зміни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи