Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні скасували "ковідні" обмеження: COVID-сертифікати вже не обов'язкові під час відвідувань публічних місць

Категорія:

З 1 липня на території України більше не діють карантинні обмеження COVID-19. Але для захисту проти COVID-19 рекомендовано отримання бустерних доз.

230715moz.jpg

Афера закінчилась, всім спасібо
Афера закінчилась, всім спасібо

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Як виявляється, наявність сертифіката вакцинації на території України відтепер є не обов’язковими – більше не потрібно його показувати, щоб відвідувати публічні місця!

Цікаво, а де перевіряли наявність цього сертифіката після 24 лютого 2022 року? В потягах, які їхали повні-повнісінькі в західному напрямку України? Тоді війна швидко перемогла ковід. Про нього усі забули!

Але МОЗ не забуло і зараз нам знову нагадує про свою ганебну аферу. Мовчали б краще! Але ж ні! Пишуть:

"Вакцинація проти COVID-19 може бути проведена згідно з рішенням лікаря за бажанням пацієнта. Вона є рекомендованою, проте не обовʼязковою.
Згідно з позиціями Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ), в Україні пацієнти можуть отримати передусім базовий курс вакцинації (дві дози для дводозних вакцин та одна доза для однодозної Jcovden (раніше Janssen)). Для відновлення імунного захисту проти COVID-19 організму рекомендовано отримання ревакцинальних (бустерних) доз. Станом на зараз, це може бути 2 курси ревакцинації. Рішення щодо 3 ревакцинації проти COVID-19 НТГЕІ розгляне на своєму найближчому засіданні".

Вони продовжують наполягати, що COVID-19 залишається "особливо небезпечною інфекцією", тому у випадку планової госпіталізації необхідно проводити тестування на COVID-19.

Нагадаємо, у 2020-2021 році МОЗ проводило ковідну істерію та агресивну політику вакцинації проти ковіду аж до впровадження сертифікатів вакцинації. МОЗ зобов’язало сімейних лікарів телефонувати пацієнтам і розповідати про необхідність вакцинації. Вони примушували вакцинуватися шантажем – не вакцинуєшся, відсторонять від роботи. Наказ, виданий міністерством охорони здоров'я фактично ввів обов'язкову вакцинацію, коли цим наказом могли звільняти та відстороняти від роботи невакцинованих. МОЗ зробив так, щоб невакцинованим людям не дозволяли їздити в поїздах та автотранспортом між областями України без сертифікатів вакцинації після з 21 жовтня 2021 року! 

Наші інтереси: 

Бачимо, чого насправді вартий МОЗ. Це – не просто зграя паразитів і пристосуванців при владі, які виконують вказівки, а й безумне, бездумне, безсоромне кодло, які навіть не розуміють, що "паляться". І ми знаємо, як називається то кодло.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи