Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Нашою перемогою буде трансформація російсько-української війни у внутрішнє чистилище – Анатолій Якименко

Категорія:

Світ:

Держава витрачає гроші на вакцини проти респіраторних захворювань і примушує усіх вакцинуватися замість того, щоб витратити ці гроші на каски та бронежилети для наших воїнів. Владні психопати вважають, що йти на передову фронту без каски та бронежилета можна – це не наражає на небезпеку. На небезпеку наражають невакциновані!

6 вересня Верховна Рада тишком-нишком таки ухвалила скандальний законопроект 4142, який в народі назвали законом про медичну диктатуру.

"Невакциновані не повинні наражати на небезпеку вакцинованих громадян", – каже Михайло Радуцький, голова комітету Верховної Ради з питань здоров'я.

Як можуть невакциновані бути небезпекою для вакцинованих, якщо вони вакциновані? Нам же ж казали, в тому числі й Радуцький: "Вакцинований – захищений!". Пам'ятаєте потужну рекламну кампанію з цим гаслом восени минулого року?

Радуцький вже почав лякати "модною хворобою" на своїй сторінці у Фейсбук: "Гендиректор ВООЗ прогнозує, що пік нової хвилі COVID-19 в Україні настане в жовтні".

Як він передбачив? Викинув карти чи прочитав по зірках? Було б смішно, якби не було так сумно і гидко.

Пригадую, як 24 лютого в Україні "страшна хвороба" раптом зникла, а Укрзалізниця, яка за наказом держави не дозволяла їздити потягами невакцинованих громадян, після 24 лютого пускала усіх – і вакцинованих, і невакцинованих. Люди їздили у переповнених вагонах і ніхто не захворів!

Понад півроку в Україні ніхто не хворів на модне захворювання, аж тут раптом Радуцький згадав, що воно знову нам загрожує...

Щодо законопроекту 4142, який вже став законом, нагадаємо, що він є грубим порушенням наших конституційних прав та свобод та має ознаки узурпації влади. Тепер нам загрожує:

  • обов'язкова вакцинація,
  • вакцинація дітей без згоди батьків,
  • відсторонення невакцинованих від роботи та навчання,
  • посягання на приватну власність,
  • порушення права на медичну таємницю,
  • узаконення чинних неконституційних постанов уряду та будь-яких нових постанов та рішень влади щодо обмежень прав і свобод громадян.                                                                                                                                                                                                                                            

Як ми раніше писали, Законопроект № 4142 є плодом "слуги народу" Радуцького та "голоса Сороса" Стефанишиної. Передбачається позбавлення будь-яких форм освіти для дітей, якщо вони не зробили бодай однієї ін'єкції, що некомпетентні та корумповані бюрократи за відкати жадібних до бюджетних грошей фармкомпаній постійно додають до так званого МОЗ-календаря вакцинацій. 

Нинішня російсько-українська війна має перейти в очищення від накопиченого шлаку, влада зелених має бути знесена, а грантоїди, які складають 50% цього хліву мають піти у небуття, – вважає медичний експерт Анатолій Якименко і зауважує:

"Нашою перемогою буде трансформація російсько-української війни у внутрішнє чистилище. Ми повинні перейти до процесу очищення України від усього чужорідного й непотрібного".

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за діями влади, яка в умовах війни приймає скандальні закони та витрачає гроші на непотрібні вакцини. ВР намагалася ухвалити законопроект 4142, починаючи з грудня 2020 року. Проти цього проводилися численні мітинги та протести. Але ухвалити цей законопроект владі вдалося тільки зараз, коли увага українців спрямована на війну, а те, що відбувається у ВР і що вона ухвалює, закрито від громадськості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Поіменне голосування про проект Закону про систему громадського здоров’я (№4142) - у другому читанні та в цілому
06.09.2022 14:38
За:228 Проти:2 Утрималися:42 Не голосували:66 Всього:338

Джерело: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20926

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Верховна Рада вкотре показала свою паразитичну сутність. Навіть війна її не змінила. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Поіменне голосування про проект Закону про систему громадського здоров’я (№4142) - у другому читанні та в цілому
06.09.2022 14:38
За:228 Проти:2 Утрималися:42 Не голосували:66 Всього:338

Джерело: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20926

Все, що робиться з власної волі, – добро!