Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В італійському парламенті відбулась акція протесту проти введення «зелених паспортів»

Вчора в італійському парламенті відбулася акція протесту частини італійських парламентаріїв проти введення в Італії так званих "зелених паспортів" – документу, який збирається ввести італійській уряд і який підтверджує наявність ковідоширки у людини, що дає їй право на відвідування місць загального користування: кінотеатрів, торговельних центрів, спортзалів, басейнів, музеїв тощо. 

За першим депутатом, який підняв протестний банер погналася служба безпеки Парламенту, але зі своїх місць за ним спустилися численні італійські депутати з аналогічними банерами, повідомив Олександр Ружанський на своєму Телеграм-каналі. Він питає:

"Цікаво, а у нас знайдуться нардепи, які виступлять проти цієї ознаки сегрегації й тоталітаризму, яку вже думають запровадити в Україні?" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, в Італії з 6 серпня «зелений пропуск» стане обов'язковим для входу в кінотеатри, музеї, заклади харчування, транспорт, басейни, тренажерні зали, стадіони та інші громадські місця. Отримати перепустку можуть ті, хто вакцинувався хоча б однією дозою вакцини від коронавірусу (але якщо другу дозу не зробити вчасно, то пропуск анулюють).

Проти цього у 80 італійських містах пройшли акції протестів. Найбільш потужні були у Римі, Неаполі, Турині та Мілані. Світ прокидається і починає протестувати проти ковідного тоталітаризму.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль раніше заявляв, що Україна серед лідерів цифровізації у світі, тому вони зможуть швидко зробити «паспорти вакцинації».

 

Наші інтереси: 

Бити на сполох: спочатку примусові маски, тепер де-факто примусова вакцинація проти модного грипу. Захищати свої права, протестувати проти сегрегації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи