Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світ поступово прокидається і починає протестувати проти ковідного тоталітаризму

Після серії протестів, що протягом тижня тривали у Франції, сьогодні протестували міста Італії та Австралії.

20210725greenpass.jpg

Напис на плакаті демонстранта у Римі: Зелений паспорт – це лайно. Саме зелений колір обраний в Італії для так званого «паспорту вакцинації», котрий має штучно розділити людей на покірних та безправних.

Вчора у Франції знову пройшли протести проти ковідних обмежень. Уряд Франції збирається ввести «паспорти вакцинації», без котрих не пускатимуть на роботу, у громадський транспорт, у магазини тощо. Тобто, вакцинація нібито добровільна, але без такого паспорта ви позбавлені громадянських прав і свобод. Вчора у Парижі були потужні маніфестації, які поліція розганяла за допомогою сльозогінного газу.

Цікаво, що у протестах брали участь і багато тих, хто сам вакцинувався, бо вважають неприпустимим таке штучне розділення людей на касти "чистих" та "недоторканних", яке намагається накинути країні уряд. Традиції свободи та вільнодумства у Франції живі.

 

Демонстранти у Римі

А сьогодні серія акцій протесту прокотилася містами Італії. Найбільш потужні були у Римі, Неаполі, Турині та Мілані. «Libertà, basta dittatura» (свобода, геть диктатуру), - лунало на вулицях та майданах. - «Ні ‘зеленому паспорту’!». Всі ці ковідні обмеження вбивають малий і середній бізнес. Особливо у туристичній та ресторанній галузях, які мають велике значення в економіці країни. А головне, ці всі примусові вакцинації, локдауни, паспорти вакцинації – є хаотичними та спрямованими не на подолання хвороби, а на те, щоб привчити населення до покірного виконання будь-яких забаганок влади. І все більше людей починають це розуміти.

Ось відео із Мілану

 

Багаточисельні акції протесту відбулися в Австралії. Не обійшлося і без зіткнень з поліцією.

 

Франція, Італія, Австралія, Британія, Греція. Хто наступний? Світе, прокидайся!

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що справжня мета хаотичних ковідних заборон - привчити населення до готовності покірно виконувати будь-які, навіть самі абсурдні забаганки влади. Все більше людей починають це розуміти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Україна теж висловила протест. В багатьох містах пройшли мітинги та автопробіги! Сила в єдності. Психопати в паніці! Добро переможе! Прямуємо до світла!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Україна теж висловила протест. В багатьох містах пройшли мітинги та автопробіги! Сила в єдності. Психопати в паніці! Добро переможе! Прямуємо до світла!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Саме так ! Народ за народом прокидається, Україна - не остання :

ФРАНЦУЗИ НА ВУЛИЦІ ПРОТИ ВАКЦИНАЦІЇ Й "САНІТАРНОГО" ПАСПОРТУ - ВЛАДА БЕЗПОРАДНА !

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=243512637603100&id=100058330967902

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !