Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Арізоні триває глибокий аудит виборів 2020 року. Демократи відчайдушно намагаються цьому завадити

Категорія:

Спецтема:

Свято наближається. Воно називається Страшний арізонський аудит. За попередніми оцінками, в окрузі Марікопа штату Арізона може бути від 100 до 200 тисяч «сумнівних» бюлетенів. Це не лише повністю змінить картину Президентських виборів-2020 у штаті, а й стане обґрунтуванням для проведення подібних аудитів в інших штатах, де перемога Байдена була «дивною».

Складається враження, що ніхто з українських політологів та журналістів не цікавиться тим, що зараз відбувається в окрузі Марікопа штату Арізона. Хоча при тому вони самі вважають, що знають, чим дихає США. А марно, бо те, що зараз відбувається в окрузі Марікопа – може мати карколомний ефект.

То що ж там таке? А там йде повний аудит президентських виборів 2020 року. Ініціатором виступив сенат штату Арізона, котрий найняв для цього кілька аудиторських фірм. І чомусь Демократична партія США страшенно боїться цього аудиту. Здавалось би: ну що тут такого? Ну, проведуть аудит. Якщо на виборах все було нормально, то не знайдуть жодних порушень. Або знайдуть трохи дрібних порушень, які не вплинули на загальний результат. Можна спокійно дочекатися результатів, а потім порушити питання про політичну відповідальність ініціаторів аудиту, через необґрунтовані підозри котрих витрачено бюджетні гроші.

Але ж ні. В Арізону кинуто десант з понад ста досвідчених юристів, завдання яких за будь-яких умов зупинити та скасувати аудит. Вони вперто шукають будь-які зачіпки, щоб зупинити перевірку. Наприклад: зупиняти аудит на вихідні дні – це робиться для того, щоб не вистачило часу на проведення аудиту, бо спортивний центр «Колізей», де відбувається аудит, орендовано тільки до 14 травня. Або звинуватити аудиторів у тому, що вони можуть розкрити особисті дані виборців (при тому самі демократи фотографують обличчя тих, хто бере участь в аудиті, та публікують їх в соціальних мережах з метою залякати). Або ще якійсь зачіпки.

Чому ж такий переляк? Все просто. В Арізоні Байден несподівано переміг з перевагою у 10 тисяч голосів. Ну, як і в деяких інших штатах, де вів Трамп, а вночі раптом ситуація змінилася. В окрузі Марікопа було подано близько 2 мільйонів бюлетенів. Виграш у 10 тисяч голосів на весь штат – невеликий. І ось тут саме головне: по деяких непрямих факторах аналітики роблять допущення, що в окрузі Марікопа може бути від 100 до 200 тисяч «сумнівних» бюлетенів. Тобто уявляєте собі: понад 100 тисяч «сумнівних» бюлетенів, а виграш лише 10 тисяч голосів.

Якщо це виявиться справді так, то це повністю змінює картину виборів у штаті. А відтак, стає обґрунтуванням для проведення подібних аудитів в інших штатах, де перемога Байдена була «дивною» і невпевненою. Починається лавиноподібний процес, який ставить руба питання легітимності адміністрації Байдена-Гарріс, і я вже писав про це у статті «Арізона починає аудит виборчих бюлетенів».

Тому то і йде таке напружене протистояння в окрузі. Я не здивуюся, що якщо демократам не вдасться скасувати аудит юридичними методами, то буде задіяно силові. Спроби підпалу, штурму «Колізею» тітушками, напади, залякування працівників аудиторських фірм тощо.

Отже, як саме відбувається аудит. Такої глибокої перевірки ще ніколи не проводили. Сенат штату Арізона найняв кілька аудиторських фірм, які проводять повний аудит виборів, а заодно перехресно перевіряють роботу одна іншої.

У центрі «Колізей» встановлені веб-камери, які цілодобово транслюють в інтернет те, що в ньому відбувається. Камери встановлено так, щоб будь-які дії з бюлетенями та іншими документами було видно.

Усі учасники аудиту розбиті на групи, кожна з яких вдягнута у футболки відповідного кольору. Працівникам у футболках кожного кольору дозволяються тільки ті дії, які визначені для відповідної групи.

У середині центру дозволяється мати ручки тільки зеленого та червоного кольорів. Ручки чорного або синього кольору не допускаються: це перевіряється на вході, щоб подібні ручки не потрапили в середину.

У «Колізей» заборонено проносити мобільні телефони. Це зроблено для того, щоб не було можливості сфотографувати те, що можна потім буде назвати «розголошенням особистої інформації про виборця».

Кожний бюлетень (нагадую: їх близько двох мільйонів) проходить сканування в ультрафіолетовому діапазоні. Це дозволяє перевірити, чи складався бюлетень, скільки разів він складався, де є сліди згинів, чи є сліди того, що писали на пачці бюлетенів, чи є виправлення тощо.

Бюлетені рахуються вручну, по кілька разів різними учасниками. Машини Dominion не використовуються.

Отже, процес триває. Стежимо через веб-камери на сайті https://azaudit.org/

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

НУ ПРОЗОРІШОГО АВДИТУ, ЗДАЄТЬСЯ, ЩЕ НЕ БУЛО НІГДЕ !

ЧИ ХТОСЬ ЗАПЕРЕЧИТЬ ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

НУ ПРОЗОРІШОГО АВДИТУ, ЗДАЄТЬСЯ, ЩЕ НЕ БУЛО НІГДЕ !

ЧИ ХТОСЬ ЗАПЕРЕЧИТЬ ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Прямо перед нашими очима розгордається дуже й дуже цікавий політичний триллер, а наші ЗМІ при цьому роблять вигляд, що нічого не відбувається! Будь-ласка, шановний доброю Володимире, надай посилання на ті веб-камери!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Ось посилка на веб-камери аудиту
https://arizonaaudit.com/

Творю, отже існую.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Додай, Влодку, до статті: там, де пишеш про камери !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дякую!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!