Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Успішний рейд київських націоналістів

28-30 березня 2008 року київський осередок МНК вже традиційно провів регіональний табір-мандрівку „Рейд-2008”.
Цьогорічний провід зваживши попередній досвід гарно попрацював над організацією табору.

Програма включала в себе як практичні заняття, так і теоретичні - ряд лекцій на цікаві та актуальні теми (перша медична допомога, альпінізм, орієнтування, топографія, мандрівництво, стрільба, роль жіноцтва в націоналістичному русі та проблеми і перспективи розвитку націоналізму).

Особливістю табору була в тому, що кожна лекція підкріплювалась практикою – це не було „банальною начиткою теорії”. Кожен з учасників по черзі вів групу, маючи змогу відчути себе в ролі провідника, самому обираючи маршрут і тим самим засвоїти знання, отримані на лекції. Практика з мандрівництва полягала в подолані маршруту довжиною близько 50 км. Відкриття табору відбулося біля міста Переяслав-Хмельницький, а закриття на могилі Тараса Шевченка на Чернечій горі. Особливе зацікавлення і схвалення в таборовиків викликала лекція з альпінізму, що включала в себе спуск та підйом по вертикальній поверхні, яку провів запрошений з Харкова МНКівець Іван Кішка. Не з меншим захопленням були сприйняті лекції та практика зі стрільби та першої медичної допомоги.

„Табір покаже хто є хто: хтось буде кращим, а хтось гіршим...”- слова коменданта друга Мухи, які безперечно підтвердилися - всі показали свій рівень знань, що дало поштовх для подальшого розвитку.

Та головною заслугою табору було те, що після нього жодний з учасників не сказав, що це не для нього, ніхто не зійшов з маршруту попри всю його складність, хоч для більшості він став першим, але далеко не останнім табором.

Найкращі фото з табору можеш переглянути тут

Катерина Аврамчук, прес-центр КМО МНК



В тему:

Беззахисність — це провокація!

Продай одежу й купи меч!

Селекція погрозою

Новий окупант – нова повстанська формація, або Партизанка – FOREVER!

Страйкбол - майже справжня війна

Заснування Арійської Стрілецької Асоціації — першого рівня мережевої гри Вишня Борія


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи