Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український стартап допомагає підприємцям створювати документи

Український стартап AxDraft вирішив допомогти з проблемою пошуку в інтернеті потрібних зразків документів і прикладів їхнього правильного заповнення. Стартап запустив безкоштовну платформу, яка швидко підбере необхідні бланки для створення компанії, найму або звільнення співробітників, надання послуг і постачання товарів та автоматично їх заповнить. Процес займе 3-4 хвилини з будь-якого мобільного пристрою.

zaremba.jpg

Юрій Заремба

В основі сервісу AxDraft лежить алгоритм автоматизації.

“Ми застосували свій алгоритм до типових документів для малого й середнього бізнесу, зробивши ці документи публічними та доступними для всіх”, – пояснив СЕО стартапу Юрій Заремба.

Щоб скористатися сервісом, потрібно відповісти на кілька запитань і додати дані (вони потім будуть автоматично підтягуватися під час пошуку інших документів).

Кількість полів для заповнення мінімальна і містить підказки. Сервіс автоматично підтягує інформацію про юридичних осіб та ФОП у документи прямо з Єдиного державного реєстру юридичних осіб завдяки інтеграції з OpenDataBot.

Як зазначається, в кінці сервіс видасть готовий документ. Він буде індивідуалізований під вимоги користувача, вичитаний і красиво відформатований.

У стартапі не виключають, що в майбутньому на платформі може з’явитися платний контент (наприклад, нішеві або двомовні документи), водночас усі основні документи, потрібні “на кожен день”, будуть завжди залишатися безкоштовними і доповнюватися.

Джерело

Наші інтереси: 

Корисні речі для спрощення юридичних процедур.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи