Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Україна рухається у правильному напрямку", - Борис Джонсон

Категорія:

Світ:

Протягом останніх трьох років Україна зробила значний прогрес в процесі змін та перетворень держави, і саме тому Київ має чітку й тверду підтримку міжнародних партнерів. Про це сказав Державний секретар Великої Британії у закордонних справах Борис Джонсон під час спільної прес-конференції із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Лондоні, повідомляє урядовий портал.

dzhonson.jpg

Борис Джонсон, Державний секретар Великої Британії у закордонних справах

"Україна зробила унікальний прогрес за останні три роки, більше ніж за 23 роки перед цим. Про це каже бізнес, який працює в Україні, та компанії, які планують вийти на український ринок", - наголосив Борис Джонсон.

Він підкреслив, що таку думку поділяють і представники міжнародної спільноти, які зібралися сьогодні, 6 липня, у Лондоні на велику Конференцію з питань реформ в Україні. 

За словами Бориса Джонсона, українська влада намагається досягти амбітних цілей в складних умовах, але міжнародна спільнота сповнена оптимізму щодо України. 

"Ви (Україна) маєте чітку підтримку програми реформ", - сказав Глава британського МЗС і відзначив серед досягнень Уряду - запровадження системи електронних державних закупівель, системи електронного декларування майна державних службовців та інші зміни.

"Україна рухається у правильному напрямку", - сказав Борис Джонсон. Він додав, що Велика Британія зацікавлена у політичній та глибокій економічній співпраці – як і частині інвестування, так і збільшення торгового обороту між країнами. 

Джерело.

Наші інтереси: 

Позитивна оцінка високопосадовців Великобританії важлива для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи