Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна готова купувати високотехнологічну зброю зі США та країн-членів НАТО, – Іванна Климпуш-Цинцадзе

Україна сподівається стати активним учасником американської програми «Іноземне військове фінансування».
 

Україна зацікавлена почати масштабну закупівлю високотехнологічного оборонного обладнання зі США, серед якого і «Джавеліни», заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє Урядовий портал.

«Допомога США продовжує удосконалювати підготовку бойових частин Збройних сил України, їх обладнання, медичне та матеріально-технічне забезпечення. Сподіваюся, що з новим законодавством наша співпраця стане ще міцнішою», – зазначила вона.

Зі свого боку, представник США в групі стратегічних радників високого рівня Міністерства оборони України генерал-лейтенант Збройних сил США Кіт Дейтон відзначив, що його команда зосереджена на допомозі Україні. Зокрема, йдеться про впровадження якісних реформ оборонного сектору.

«Я добре розумію складність умов, в яких опинилася Україна, однак, не треба шукати причини, що гальмують процес перетворень у країні», – додав він.

Дейтон зазначив, що наразі важливою є наполеглива праця, аби «не зупиняючи процес реформування сектору безпеки і оборони України». 

Наші інтереси: 

Важлива співпраця.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи