Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США проти ковідних локдаунів вийшли ополченці зі зброєю: «Ми не відмовимось від наших прав"

Категорія:

Спецтема:

У перший день нового карантину в Мічигані сотні людей наважилися вирушити в одне з небагатьох місць, яке все ще відкрито (полігон для тестування COVID-19). На вулицях Мічигану були помічені збройні ополченці по боротьбі з ізоляцією і ковідо-біснуванням.

20112305.jpg

Фото: Фейсбук Alexandra Suslov

Про це  21 листопада повідомила на Фейсбук Alexandra Suslov.

«Люди сказали вам «ні», Верховний суд сказав вам «ні», а ви все ще продовжуєте це робити, люди не потерплять цього», – каже Закарі Кларк, звертаючись безпосередньо до губернатора Мічигану.

«Зараз ми – раціональні люди. Якщо ви будете продовжувати в тому ж дусі, ви отримаєте ірраціональних людей. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб спробувати мирний шлях, громадянську непокору тощо. Але коли справа дійде до наших засобів існування й наших прав, з якими ми народилися як люди, ми не збираємося відмовлятися від цього».


«Через те, що для безпеки вільної держави необхідна добре організована міліція (народне ополчення), право народу мати і носити зброю не повинне обмежуватися» (Білль про права, друга поправка).

Наші інтереси: 

Брати приклад з американців. Добиватися закону про зброю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

armed citizens are free
unarmed citizens are slaves.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

armed citizens are free
unarmed citizens are slaves.радію

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Насправді, дієвим, справжнім, є лише один вид демократії - демократія військова. Саме така демократія існувала у Війську Запорізькому Низовому. Саме така демократія існує зараз в Швейцарії. Отже, добре володіння збоєю всіх виборців є умовою самого існування демократії. Насправді, всі інші види демократії є лише ширмою для правління успішних дітей диявола - олігархів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!