Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Лондоні тривають масові протести проти пландемії, локдаунів і психотерору (+відео)

Категорія:

Десятки тисяч людей, що виступають проти обмежень, пов'язаних з корона-аферою, пройшли маршем "Об'єднайтеся за свободу" центральною частиною Лондона 26 червня в знак протесту. Більшість присутніх виступають також проти вакцинації.

21062702.jpg

Фото: PA Wire

Як пишуть Лора Шарман (Laura Sharman) та Леа Сінклер (Leah Sinclair) у своєму репортажі на yahoo, британці зібралися у Гайд парку в Лондоні та пройшли по Оксфорд стріт з плакатами, банерами й прапорами. Демонстранти також підійшли до Даунінг-стріт (на якій розташована резиденція прем'єр-міністра і міністерство іноземних справ Великої Британії – прим. ред.), де розпалили факели й голосно скандували "Ганьба!"

Шірлі Джонс, бібліотекар, розповіла: "Я б воліла робити щось інше у вихідні, але я продовжуватиму ходити на ці протести, бо не вірю в те, що робить уряд. Я не вірю в носіння масок і не вірю у вакцину, особливо з огляду на мою карибську спадщину та історію рабства. Тут величезна кількість людей різного походження та віку, проте те, що вони говорять, ігнорується. Кількість тих, хто відвідує ці протести, завжди применшується".

Йєн МакКосленд приїхав до Лондона з Девону для участі в мітингу. Він сказав: "Основна причина, чому я тут, полягає в тому, що цей локдаун відбувається ціною нашої свободи та прав. Нашої свободи збиратися, нашої свободи подорожувати та працювати. Я справді дуже злий на уряд, як і всі тут".

Активісти планують відстоювати своє право звичного бізнесу і виступають проти «нової нормальності» після Covid-19. 

 

Наші інтереси: 

Стежити за подіями, які від нас приховують засоби масової маніпуляції, що називають себе ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

God Bless Covid

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

God Bless Covid