Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Люди в чорному: Данія протестує проти ковід-афери

Категорія:

У Копенгагені відбувся протест проти введення так званого “коронавірусного паспорту” у країні. На вулиці столиці вийшли тисячі людей. Протести очолював перспективний данський рух під назвою “Люди в чорному”. Рух бореться проти коронавірусного тоталітаризму у Данії, існує приблизно рік, регулярно збирає людей на протести, і має підтримку тисяч данців. Окрім великої кількості промов, на протесті лунали гасла “Свободу Данії”, “Ні мас-тестам”, “Ні ковід-паспортам”. 

Данія однією з перших у Європі оголосила про введення власного цифрового ковід-паспорту під назвою “коронпас”. Щоб відвідувати ресторани, галереї мистецтв, магазини, перукарні та музеї, потрібно мати при собі копію паспорту. А щоб отримати копію паспорту, потрібна довідка про вакцинацію або негативний результат тесту на ковід (останній варіант діє три дні), пише Zentropa.

Пункт про тест в обмін на паспорт хоч і виглядає цікавим, але насправді є повною маніпуляцією. Адже ні в кого немає часу проводити тест на ковід кожних 72 години – просто щоб ходити в магазин. По суті це – паспорт на вакцинацію, який ділить країну на повноцінних та неповноцінних громадян.

Протести очолював перспективний данський рух під назвою “люди в чорному”. Рух бореться проти коронавірусного тоталітаризму у Данії, існує приблизно рік, регулярно збирає людей на протести, і має підтримку тисяч данців.

Так, на офіційну групу руху у Фейсбуці підписано аж 25 тисяч людей у 5-мільйонній країні. Сам рух описує себе як “дітей Данії, які борються за її свободу”.

“Дякуємо кожному, хто вийшов на вулиці і показав, що ми не допустимо запровадження коронавірусних паспортів, які хочуть зробити обов’язковими у рамках нової стратегії встановлення тотального контролю над населенням”, – висловились “люди у чорному” з приводу протестів.

“Ми не дозволимо, щоб великі технологічні корпорації (BigTech) та великі фармацевтичні корпорації (BigPharma) диктували напрямок, в якому буде рухатися все суспільство”.

Нагадаємо, десятки тисяч демонстрантів вийшли на вулиці Лондона протестувати проти локдауну і "паспортів вакцинації".

Наші інтереси: 

Доносити правду про те, що відбувається в Європі: люди протестують проти нових порядків, які вводять під виглядом турботи про здоров'я громадян.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи