Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Твіттер цензурував інформацію і спонсорував Демократичну партію США

Категорія:

Багато років Твіттером керувала неконтрольована кліка осіб із комплексом бога та лівацькою ідеологією. Можна собі уявити, які неподобства досі відбуваються на внутрішній кухні таких гігантів як Facebook або Instagram.

Телеграм-канал Kulturkampf пояснив, що сталося з Твіттером для тих, хто не стежить за світовими новинами. Після придбання Твіттера Маск вирішив опублікувати купу внутрішньої документації про те, як вони вчиняли з людьми, які їм не подобалися.

Маск надав цю інформацію багатьом різним журналістам частинами. Зокрема, підтвердилися такі речі:

  • Твіттер цензурував інформацію про ноутбук Хантера Байдена (загублений сином Байдена ноутбук, на якому виявилася компрометуюча інфа).
  • Твіттер приймав рекомендації про модерацію контенту від команди Байдена, який тоді був лише кандидатом, та від Білого дому Трампа, при цьому вплив Байдена та демократів був більшим через симпатії працівників Твіттера. У 2018, 2020, and 2022 роках 96%, 98%, і 99% політичних пожертв працівників Твіттера надійшли демократам.
  • Твіттер вжив екстраординарних заходів, щоб зупинити поширення статті New York Post про лептоп Хантера Байдена. Вони навіть тимчасово забанили прес-секретаря Кейлі Мак-Енані за просте згадування статті.
  • Твіттер займався "тіньовими банами" акаунтів. У компанії були окремі чорні списки для акаунтів, виключених з потрапляння в розділ Тренди, в пошукову видачу та для акаунтів, поширення яких було штучно послаблене. В один з таких списків потрапив, наприклад, молодий американський консерватор Чарлі Кірк. При цьому працівники Твіттера заперечували існування тіньових банів або їхню ідеологічну упередженість.
  • Трампа заблокували не через якесь пряме порушення, а з урахуваням "контексту" і "подій протягом виборів та за останні 4 роки". При цьому серед працівників Твіттера високого рівня існувала неформальна група людей, які узурпували право вирішувати подібні питання, обходячи наявний Відділ Безпеки.
  • працівники Твіттера намагалися підігнати правила або знайти винятки так, щоб забанити саме Дональда Трампа.
  • важливу роль у цьому зіграв Йоель Рот, Голова з питань доброчесності (Head of Site Integrity). 2017 року той же Рот заявив, що у Білому Домі є "справжні нацисти".
  • саме Йоель Рот вимагав тіньового бану акаунтів, які поширювали інформацію про можливі порушення на виборах 2020 року у США.

Журналісти обіцяють, що публікація внутрішніх документів продовжиться. Навряд чи ми побачимо щось серйозніше за те, що вже було опубліковане. Але тепер є документальні підтвердження тим підозрам, які мали чимало людей.

Багато років Твіттером керувала неконтрольована кліка осіб із комплексом бога та лівацькою ідеологією. Добре, що тепер у нас є підтвердження цього. Але це ставить інше питання: що відбувається на внутрішній кухні таких гігантів, як Facebook або Instagram? І чи не стане Telegram наступною жертвою поступу цензури? Дуже не хотілося б.

А тим часом журналістка Барі Вайс опублікувала п'яту частину внутрішньої документації Твіттера. Цього разу документи прямо стосувалися рішення забанити Дональда Трампа, пише далі Kulturkampf.

Як виявилося, працівники не змогли знайти навіть формального приводу для його бану у внутрішніх дискусіях. Однак абсолютна більшість із них горіла бажанням прибрати його з платформи та висловлювала ненависть до нього. Правда, дехто заперечував. Один працівник зазначив, що оскільки він з Китаю, то "розуміє руйнівну силу цензури". Втім, це нікого не зупинило. Нарешті, Віджая Ґадде (голова юридичного відділу) сформулювала рішення. На її думку, слова "американські патріоти" та "вони мають нас поважати та поводитися з нами справедливо" є кодовими закликами до насильства, хоча й не порушеннями самі по собі. Після цього Трампа забанили за "схвалення насильства".

Для контексту: на Твіттері досі є акаунти таких людей, як аятола Хаменеї, який опублікував твіт з закликом "анігілювати Ізраїль". Такі публікації він насправді робить достатньо часто. Малайзійський політик Махатхір Мохамад заявив у твіті, що "мусульмани мають право гніватися і вбити мільйони французів за попередні різанини". Його твіт видалили, але акаунт залишився. Усе це, як то кажуть, трохи інше.

Наші інтереси: 

Соцмережі мають стати вільним простором для дискусій. Шахраї мають бути викритими та покараними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До соцмереж очищення теж дійде --

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До соцмереж очищення теж дійде --

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тимчасом, «Тиждень» подає 13 гру 2022: «МАСК ЗАБЛОКУВАВ ДОСТУП ДО TWITTER ДЛЯ УКРАЇНЦІВ»…

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !