Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Трамп назвав Обаму винним в анексії Криму. Логічно!

Категорія:

Спецтема:

45-й президент США Дональд Трамп заявив, що колишній глава Білого дому Барак Обама винен в анексії Кримського півострова Росією та укріпленні її позицій на міжнародній арені.

У вівторок, 7 березня, новообраний президент Сполучених Штатів зробив чергову провокаційну заяву стосовно колишнього американського глави. Так, Трамп назвав Обаму винним в російській окупації Криму, адже саме за його правління Путіну вдалося надзвичайно зміцнити колишню імперію та наростити її військовий потенціал.

«Вісім років Російська Федерація «наїжджала» на президента Обаму, ставала сильнішою і сильнішою, відірвала Крим та збільшила кількість ракет. Це слабкість!» - впевнений новий очільник Білого дому.

Варто відзначити, що це не перше звинувачення Обами, яке пролунало з вуст Трампа за останній місяць. Близько трьох тижнів тому він вже писав про слабкість екс-президента США у відносинах з Росією.  

«Росія забрала Крим при Адміністрації Обами. Чи був Обама занадто м'яким по відношенню до РФ?» - йшлося в повідомленні. 

Наші інтереси: 

Очільник Білого Дому показує своє негативне ставлення до Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи