Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тіллерсон у Києві: плани офіційного візиту 9 липня

Державний секретар США Рекс Тіллерсон в ході візиту в Київ зустрінеться з президентом України Петром Порошенком, членами уряду і представниками громадянського суспільства. Про це йдеться у заяві офіційного представника Державного департаменту США Гетер Науерт.

"Держсекретар Тіллерсон здійснить свій перший офіційний візит до Києва 9 липня, де зустрінеться з Президентом Порошенком та молодими реформаторами з уряду та громадянського суспільства", - йдеться у повідомленні.

"Тіллерсон знову підтвердить прихильність Америки суверенітету та територіальній цілісності України, закликаючи уряд України продовжувати впроваджувати реформи, які зміцнюють економічну, політичну та військову стійкість України", - повідомила Науерт.

Раніше прес-служба президента України повідомила, що керівника зовнішньополітичного відомства США прийме президент Петро Порошенко для обговорення питань зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США та продовження координації зусиль з протидії російській агресії проти України.

Також в цьому місяці очікується візит генерального секретаря ООН Антоніо Гуттереша і генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга.

Крім того, президент анонсував візит в Україну в серпні міністра енергетики США Ріка Перрі, а в найближчі місяці також візит міністра оборони США Джеймса Меттіса.

Наші інтереси: 

Америка демонструє прихильність до України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

США демонструють стратегічне партнерство з Україною!
Це і приємно, і зобов'язує!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

США демонструють стратегічне партнерство з Україною!
Це і приємно, і зобов'язує!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!