Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клімкін отримав гарантію Тіллерсона, що жодних "обмінів" України не буде

США дали чітко зрозуміти, що жодних розмінів України не може бути, а Україна має фундаментальну важливість для Америки. Про це за підсумками зустрічі із державним секретарем США Рексом Тіллерсоном заявив у Вашингтоні міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

tillerson.jpg

Державний секретар США Рекс Тіллерсон

"Ми говорили про контакти, і про те, яким чином ми будемо взаємодіяти у найближчому майбутньому у сфері протидії російській агресії", - заявив Клімкін про зміст спілкування із Тіллерсоном.

"Дуже чітко прозвучала теза, що не може бути, аж ніяким чином, жодних формальних, неформальних, фантастичних, міфологічних розмінів", - звернув увагу міністр закордонних справ України.

"Питання України жодним чином не буде вирішуватись в контексті із іншими питаннями. Питання України є фундаментально важливим для Сполучених Штатів Америки", - підкреслив Клімкін.

Міністр закордонних справ України також наголосив, що позиція Тіллерсона представляє позицію усього уряду США, включно із президентом Дональдом Трампом.

Наші інтереси: 

Україна і США зараз є союзниками. При цьому не тільки Україні вигідна і життєво необхідна підтримка США, але й США дуже зацікавлена в Україні як у потенційному геополітичному гравці при створенні нового геополітичного утворення в Східній Європі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Приємна новина!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Приємна новина!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!