Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 187
  • Переглядів: 207

Такер Карлсон: Путін ненавидить націоналістів, а я – за американський націоналізм

Категорія:

За словами Карлсона, сьогодні називати когось "нацистом" є інакшим способом назвати людину "злом", оскільки не існує ніякого нацистського руху у 2024 році. Очевидно, що коли українці називають нацистом Путіна – це так само тупо і "по-дитячому".

240301takerkarlson.jpg

Такер Карлсон – американський телеведучий і політичний оглядач

Такер Карлсон, який на початку лютого 2024 року взяв інтерв'ю у російського диктатора Володимира Путіна, висміяв слова голови Кремля щодо "денацифікації". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Такера Карлсона у подкасті журналіста Лекса Фрідмана від 27 лютого 2024 року.

"Я думаю, що це ("денацифікація", – ред.) одна з найтупіших речей, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що означає "денацифікація"" – заявив він та додав, що йому не сподобалась частина розмови з Путіним, під час якої диктатор "просто намагався очорнити Україну".

За словами Карлсона, сьогодні називати когось "нацистом" є інакшим способом назвати людину "злом", оскільки не існує ніякого нацистського руху у 2024 році.

"Окей, Путін не любить українських націоналістів… Але називати їх (українців) нацистами, я думаю це було дуже по-дитячому... Я слухав, як він говорить про нацистів близько 8 хвилин, і мені здалося, що він вірить у те, що говорить", – додав Карлсон.


6 лютого, під час візиту до Росії, Карлсон заявив про плани взяти інтерв'ю у диктатора. За його словами, це необхідно тому, що "більшість американців не мають жодного уявлення про те, чому він (Володимир Путін) вдерся в Україну і які його цілі зараз".

Вже 9 лютого інтерв'ю потрапило до мережі й, як й очікувалось, в ньому диктатор відзначився низкою скандальних заяв та виправдань щодо повномасштабного вторгнення в Україну.

Від Такера Карлсона білі націоналісти США дізналися, що такі ж люди є в Україні – і Путін їх убиває

Наші інтереси: 

Пора припиняти цю тупу московську практику з навішування ярликів і обзивання опонентів нацистами та фашистами. "Якщо слова не мають під собою підстав, то справи не можуть здійснюватися" (Конфуцій).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи