Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Сигналів з Заходу буде все більше. Гучна відставка члена наглядової ради "Укрзалізниці" Андерса Аслунда

Світ:

Член наглядової ради "Укрзалізниці" Андерс Аслунд підтвердив свою відставку, оскільки вважає, що президент України Володимир Зеленський і депутати від Слуги Народу руйнують корпоративне управління у держкомпаніях. Багато рішень наглядової ради не виконувалися керівництвом Укрзалізниці, а уряд не забезпечує компанії прийнятні регуляторні чи фінансові умови для модернізації та підвищення ефективності витрат.

20092802.jpg

Андерс Аслунд

Гучна відставка члена наглядової ради "Укрзалізниці" Андерса Аслунда – ще один гучний сигнал щодо згортання українських реформ після недавньої статті верховного представника Європейського Союзу із зовнішньої політики Жозепа Борреля, пише Віталій Портников у своїй статті на Еспресо.

На Заході стурбовані фактичною зупинкою українських реформ, олігархічним засиллям, прагненням некомпетентного Володимира Зеленського зосередити у своїх руках всю владу в країні – при тому, що колишній телевізійний комік і гадки не має, як цією владою розпорядитися. 

Розуміння відсутнє й у найближчого оточення Зелінського, всіх цих випадкових людей, які намагаються насолодитися моментом національного божевілля.  А ось олігархи точно знають, як використовувати момент смути. І грабують країну.  Але чому Захід повинен бути спонсором і адвокатом цього мерзенного банкету?

 Лист Аслунда – рівно про це.  На відміну від Борреля, шведський економіст може дозволити собі не бути дипломатичним у виразах.  Аслунд прямо пише про популізм і некомпетентність українського президента, атаки на професійних управлінців, про перешкоди й образи з боку Зеленського.  І це характеризує не лише ситуацію у наглядовій раді "Укрзалізниці".  Це характеризує всю ситуацію з управлінням у країні після президентських і парламентських виборів 2019 року.  Зеленський став справжнім вироком Українській державі, про що він відверто попереджав.

 Тому ніякого вибору у Зеленського немає.  І в українських громадян теж – за кого б вони не голосували.  Доведеться або прислухатися до Заходу і повернутися до професійного управління країною, або опинитися на руїнах країни. 

НВ.Бізнес оприлюднив заяву шведського економіста, старшого наукового співробітника Atlantic Council Андерса Аслунда, який підтвердив свою відставку з поста незалежного члена наглядової ради Укрзалізниці 28 вересня.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що нинішня влада втрачає підтримку так званих західних партнерів. Не допустити скочування України у прірву з цією недолугою і некомпетентною владою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Щось мені підказує, що Віталій Портников - ще той лівак. Про короновірус він любить поговорити, мов це назавжди має змінити життя. Про Трампа він поганої думки.

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Щось мені підказує, що Віталій Портников - ще той лівак. Про короновірус він любить поговорити, мов це назавжди має змінити життя. Про Трампа він поганої думки.

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Тут зразу потрібно дивитися від кого цей аслунд, від сороса? якщо так то це корупція найвищого світового рівня.
і як би ви не любили порошенка, але він за свого правління здав все соросу і байдену і грав проти трампа