Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світ спостерігає, як демократична партія підриває США зсередини – Washington Examiner (США)

Категорія:

Спецтема:

Звинувачення проти колишнього президента США Дональда Трампа, оголошене окружним прокурором Нью-Йорка, підриває статус Америки як демократичної республіки. Це шкодить внутрішньо та зменшує довіру до країни на світовій арені. Республіканці, якщо хочуть виграти вибори, повинні розслідувати діяльність демократичних діячів та використовувати ту ж тактику, яку використовують демократи проти них.

23041304.jpg

Manhattan District Attorney Alvin Bragg. Фото: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Минулого тижня окружний прокурор округу Нью-Йорк Елвін Брегг (Alvin Bragg) висунув проти колишнього президента Дональда Трампа звинувачення, яке завдало удару по статусу Америки як демократичної республіки. Хоча Брегг не зробив би такого важливого кроку без повної підтримки лідерів партії. Тож справедливо сказати, що він діяв від імені Демократичної партії, яка стала дедалі сміливішою після того, як так довго уникала відповідальності за незліченну кількість безпрецедентних, неетичних і неамериканських вчинків, пише у своїй статті на "Washington Examiner" Елізабет Стоффер (Elizabeth Stauffer).

Але демократи перестаралися. Звинувачення Трампа назавжди затьмарить нашу політику і навіть нашу систему правосуддя, оскільки воно дало зрозуміти, що уряд США, зобов'язаний зберігати та захищати свободи, не гребує використовувати правоохоронний апарат країни як зброю проти політичного опонента, що є звичною тактикою, до якої вдаються диктатори, які прагнуть зберегти владу.

Якою б руйнівною не була оптика цього кроку всередині країни, його наслідки виходять далеко за межі наших берегів. Цим кроком Сполучені Штати ще більше втратили моральний авторитет, а іноземці швидко втрачають повагу до Америки.

У дуже промовистому дописі у Твіттері після пред'явлення Трампу звинувачень минулого тижня президент Сальвадору Наїб Букеле написав: "Думайте, що хочете, про колишнього президента Трампа і причини, з яких йому висунули звинувачення. Але уявіть собі, якби це сталося в будь-якій іншій країні, де уряд заарештував головного кандидата від опозиції. Здатність Сполучених Штатів використовувати "демократію" як зовнішню політику зникла".

Втрата довіри на світовій арені не могла статися в гірший час. Зовнішньополітичні помилки адміністрації Байдена вже підштовхнули Росію і Китай, двох наших найбільших геополітичних ворогів, до поглиблення відносин. А мирна угода, укладена за посередництва Китаю, щойно відновила дипломатичні відносини між Іраном і Саудівською Аравією, нашим колишнім союзником.

Китай також робить кроки, щоб кинути виклик домінуванню долара США у зовнішній торгівлі. На цей час панування долара як світової валюти залишається безпечним, як зазначає Wall Street Journal. Але "частка доларів США в валютних резервах світових центральних банків за останні роки знизилася", а нова торговельна угода між Китаєм і Бразилією про використання китайського юаня свідчить про те, що ця проблема зростатиме й надалі.

Річ у тім, що інші країни не дуже поважають уряд, який нехтує власними законами та посилює розкол і нестабільність. Наступного ранку після оголошення обвинувального висновку Петр Байстрон, член правої партії "Альтернатива для Німеччини", виступив з потужною промовою в Бундестазі. Він сказав колегам:

"Це правда, ми поділяємо багато цінностей зі Сполученими Штатами. І так, США були нашим другом і партнером протягом десятиліть. Такі президенти США як Трумен, Кеннеді та Рейган відстоювали цінності, які ми поділяємо. Вони відстоювали свободу західного світу. Вони відстоювали демократію і все, що закріплено в Біллі про права: свободу зібрань, свободу віросповідання, свободу слова, свободу преси. Вони виступали за захист наших суверенних держав, за вільну ринкову економіку та індивідуальну відповідальність; за традиційні християнські цінності, за наші сім'ї та нашу націю.

Але сьогоднішня адміністрація Байдена не відстоює нічого з цього. Адміністрація Байдена відстоює глобалістську ідеологію, яка має так само мало спільного зі споконвічними американськими цінностями, як і ліво-зелена ідеологія в Німеччині. Сполучені Штати Клінтонів і Епштейнів, Сороса, Байдена і Цукерберга не є нашими друзями".

Його коментарі викликали неабиякий ажіотаж у парламентській залі та свідчать про те, що не лише республіканці помічають відхід Демократичної партії від традиційних американських цінностей.

Іноземці бачать шкоду, завдану країні за останні два роки. Як так сталося, що так багато американців цього не помічають? Що потрібно для того, щоб більшість американців нарешті усвідомили, що цінності, на яких була заснована ця країна, і свободи, які ми вважали само собою зрозумілими, свідомо і методично відбираються у нас?

З кожним новим таким обурливим випадком ми думаємо, що ліві нарешті перестрибнули межу, і тепер жодна чесна людина не повірить у їхню безглузду риторику. Але ми постійно помиляємося. Виборці мали шанс бути почутими в листопаді, але очікувана червона хвиля виявилася струмочком.

Але республіканці все одно повинні зробити все можливе, щоб зупинити хвилю нестримного лівацтва. Вони повинні грати жорстко.

Республіканським окружним прокурорам і генеральним прокурорам штатів потрібно почати вивчати діяльність діячів Демократичної партії у своїх юрисдикціях.

Республіканці в Палаті представників мають викрити ймовірну схему сім'ї Байденів з торгівлі іноземним впливом. Хто був четвертим Байденом, який отримав кошти від китайської енергетичної компанії?

Колишній директор Національного інституту алергії та інфекційних захворювань доктор Ентоні Фаучі має бути допитаний під присягою.

Крім того, дострокове голосування і збір бюлетенів залишаються, і республіканці повинні приєднатися до них, якщо вони хочуть виграти вибори.

Коротко кажучи, ми повинні використовувати проти них тактику, яку вони використовують проти нас.

Наші інтереси: 

Переконливе пояснення, чому Демократична партія США не повинна керувати Америкою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

США не імперія, а федерація.

Алекс Гун wrote: Та США і так розвалиться. Після Росії, Китаю, Індії, Бразилії і Мексики. Така доля всіх імперій.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Алекс Гун.
0
Ще не підтримано

Та США і так розвалиться. Після Росії, Китаю, Індії, Бразилії і Мексики. Така доля всіх імперій.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

США не імперія, а федерація.

Алекс Гун wrote: Та США і так розвалиться. Після Росії, Китаю, Індії, Бразилії і Мексики. Така доля всіх імперій.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!