Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США ухвалили резолюцію до річниці анексії Криму

Спецтема:

Сенат США підготував резолюцію щодо України, надання допомоги і засудження російської агресії. Текст резолюції опублікував  сенатор-республіканець від штату Огайо Роб Портман.

"Третя річниця незаконної анексії Росії в Криму – це можливість підкреслити проблеми, що стоять перед Україною, а також фундаментальні принципи  міжнародної системи, керованою США. Сполучені Штати та їх союзники повинні відновити свою політичну, економічну та військову підтримку для України і, як мінімум, продовжувати зберігати санкції проти Росії до тих пір, поки її поведінка не зміниться", - сказано в повідомленні сенатора.

"Україна заслуговує на нашу підтримку, і по мірі того, як конфлікт переходить на третій рік, ми не повинні залишати ніяких сумнівів щодо того, де перебуває США. Українська громадськість в Огайо знає про небезпеку неконтрольованої російської агресії, тому ми повинні використовувати будь-яку можливість, щоб виступити проти незаконного приєднання Криму до Росії",- йдеться в резолюції.

Також американські політики зазначають, що анексія Криму Росією є образою міжнародних норм і загрозою регіональній стабільності.

У той же час сенатори зазначають, що відмова Вашингтона від дотримання Будапештського меморандуму щодо захисту України спричинить недовіру до США

У резолюції засуджують і дії сепаратистів на Донбасі, якими керує Росія та постачає їм озброєння.

 

 

Наші інтереси: 

Підтримка США - важлива для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи