Зображення користувача Сергій Стецько.
Сергій Стецько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

АНЕКСІЯ КРИМУ – ЯК ІМПУЛЬС ПРИЄДНАННЯ ЕТНІЧНИХ УКРАЇНСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ ДО МАТІНКИ УКРАЇНИ

"Історія свідчить, що найоптимальніші умови для повної реалізації народу – його розвиток у незалежній, національній державі."

Більш менш адекватні росіяни розуміють, що проект "кримнаш" фактично перетворився у фіаско і тепер зветься "намКриш".

Якщо подивитися на ситуацію з системи міжнародного процесу – то бачимо, що російська 300-літня імперія прийшла до свого остаточного краху. Спочатку вона розвалилася в 1917 році, згодом більшовики щось зліпили, створивши Радянський Союз. В 1991 році – цей союз зник з політичної карти світу.

Потуги нинішнього режиму кремля відродити попередню імперію чи то радянську, чи то царську, а можливо і ще більшу – від Курил - до Португалії (як про це, мабуть, мріяв Сталін-Джугашвілі, розв'язуючи Другу світову війну) призводить обламки імперії – нинішню РФ – до того ж фіналу. Зникнення РФ з політичної карти світу.

Про такий розвиток подій чудово науково доведено в книзі авторів Жук П., Мазур Н., Соломнюк Р., Турчак Р. "Етнополітична карта світу ХХІ століття". Методичний і предметний коментарі. (Тернопіль: Мандрівець, 2000. Чудове дослідження, подано комплексне бачення розвитку світу.

"Історія свідчить, що найоптимальніші умови для повної реалізації народу – його розвиток у незалежній, національній державі."

Цей висновок зі згаданої книги – це вирок паразитичній, імперіалістичній, злочинній імперії під назвою РФ.

Саме намагання кремлівського карлика і його кліки зберегти імперію, призводять до чисельних війн цієї злочинного політично-державного організованого угрупування. Війни в Придністров'ї, Грузії, Карабаху, Чечні, проти України на Донбасі та багато інших локальних конфліктів – цьому доказ.

Як показує історія – до розвалу імперій буває достатньо невеличкого кроку, який на початку може здатися неістотним, але далі – саме він стає "спусковим гачком" історії. Таким собі маленьким вибухом, що викликає лавину зрушень.

Таким, на нашу думку, став саме факт захоплення Криму. Ним РФія і "вдавилася". Фактично смерть її уже не секрет для більшості думаючих людей.

Саме намагання відродити імперію – призводить до її остаточного знищення і розпаду на ряд національних держав. Водночас ряд етнічних українських територій буде приєднуватися до матінки-України. Зокрема це – Кубань, Ставропілля, Донщина, Слобожанщина, Сіверщина.

Україна буде ще більшою державою Європи в рамках історичного, споконвічного проживання українського етносу на своїх територіях. Тимчасова окупація Криму – дала до цього історичний імпульс.

А що далі? А далі – Міжмор'я…

Наші інтереси: 

Чим більше і краще бачимо загальні тенденції, шляхи розвитку подій, їх логіку - тим сильніші, підготовленіші.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи