Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США стоять на порозі "нового економічного дива", – Дональд Трамп

Категорія:

За словами Трампа, зростання економіки США зараз становить 3% і США стоять на порозі "нового економічного дива". Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

За його словами, якщо Конгрес США до Різдва відправить йому на розгляд законопроект щодо податкової реформи, то американці вже в лютому побачать зниження податків і зростання доходів.

"Сьогодні ми стоїмо на порозі нового економічного дива", - запевнив Трамп.

Також американський президент повідомив, що зростання економіки США зараз становить 3%. "Якщо  б не було ураганів, то можна було б досягти чотирьох відсотків", - зазначив Трамп.

З моменту його вступу на посаду президента США, було створено 2,2 мільйона робочих місць, а безробіття перебуває на найнижчому за останні 17 років рівні.

Нагадаємо, 2 грудня Сенат США схвалив проект закону про податкову реформу. Одне з положень законопроекту передбачає зниження податку на прибуток для корпорацій США з 35 до 20%.

Наші інтереси: 

Четверта квадра рулить! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи