Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Подальша підтримка України – в інтересах США", – радник Трампа з нацбезпеки

Категорія:

Радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер в інтерв’ю MSNBC заявив, що надання підтримки Україні для боротьби з російською агресією входить в інтереси країни.

makmaster.jpg

Герберт Макмастер і Дональд Трамп
Герберт Макмастер і Дональд Трамп

За словами Макмастера, США вже підтримують Україну, однак в інтереси Білого дому входить і подальше підвищення обороноздатності країни з метою запобігти подальшому вторгненню на її територію.

Також радник наголосив, що адміністрація президента розглядає всі варіанти надання допомоги. Він додав, що не має значення, яким чином США допомагають Києву.

"Питання в тому, яка форма підтримки потрібна Україні, яка відповідала б нашим інтересам і загальним бажанням добитися того, щоб Росія не робила подальших кроків щодо дестабілізації", - підкреслив радник Трампа.

"Ми повинні зробити все, щоб запобігти зростанню конфлікту", — додав він.

Макмастер назвав ситуацію із агресією Росії "небезпечною" та наголосив, що всі, включно з Трампом, у дійсності розуміють природу російського режиму, зокрема "однієї людини режиму".

Раніше видання NBC News повідомляло, що Міністерство оборони США підтримує ідею надання Україні летальної зброї і звернулося з відповідною пропозицією до Білого дому.

 

Наші інтереси: 

США доводять підтримку України справами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи