Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США наклали санкції на "Рособоронекспорт" через незаконні продажі зброї

Спецтема:

Офіційний Вашингтон, починаючи з середи, запровадив санкції проти провідного підприємства російського оборонного комплексу "Рособоронекспорт" через порушення ним ембарго постачання компонентів для зброї масового ураження до Ірану, Північної Кореї та Сирії. Про це йдеться в документі Державного департаменту США, який має бути офіційно опублікований в Державному реєстрі 9 травня, коли і набуде чинності.

"Уряд США 30 квітня 2018 року застосував заходів відповідно до пункту 3 "Акту про нерозповсюдження в Ірані, Північній Кореї та Сирії" проти таких іноземних (юридичних – ред.) осіб, визначених в доповіді: "Рособоронекспорт" (ROE), Росія, а також будь-якої компанії-наступниці, суб-компанії або дочірньої компанії", - зазначається в документі.

При цьому визначається ряд обмежень для міністерств, відомств і організацій США щодо співпраці з "Рособоронекспортом" за винятком окремо визначених контрактів. Винятки також можуть встановлюватися окремими розпорядженнями державного секретаря США.

Як підкреслили в Держдепі, дія заборони продовжуватиметься протягом двох років з дати набуття чинності документа (9 травня 2018 року), якщо відомство не видасть інших розпоряджень.

Наші інтереси: 

Санкції стосовно великих бюджетоутворюючих російських підприємств позбавляють агресора фінансових джерел. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ефективний засіб приборкання російського ведмедя!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ефективний засіб приборкання російського ведмедя!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!