Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справа MH17: 10 свідків хочуть обміняти покази на громадянство

Світ:

Відразу десять осіб звернулися до міжнародної слідчої групи, яка досліджує аварію "Боїнга" MH17 щодо своєї готовності надати визнавальні свідчення.

16050403.jpg

MH17 збили з "Бука" російської 53-ї бригади. Фото: independent.co.uk

Про це написав на своїй сторінці у Facebook відомий російський аналітик Валерій Соловей, який володіє інсайдерською інформацією.

«Золотий ключик до правди. До міжнародної слідчої групи щодо аварії «Боїнга» MH17 звернулися десять осіб, які готові надати визнавальні свідчення в обмін на нідерландське громадянство та гарантії безпеки», - написав Соловей.

Як повідомлялося раніше, 28 вересня у Нідерландах Міжнародна слідча група оголосила, що літак "Малайзійських авіаліній" рейсу MH17 було збито 17 липня 2014 року із ЗРК "Бук", який було переправлено з території Росії. Також розслідування навело докази, що літак було збито саме ракетою типу 9М38, яка застосовується в сучасній модифікації російського ЗРК "Бук", якого немає на озброєнні в Україні. Міжнародне слідство також зазначило, що пуск ракети було здійснено з території, яку не контролювали Збройні сили України.

Наші інтереси: 

Важливо, щоб на міжнародному рівні всі (від політиків до обивателів) взнали правду про збитий пасажирський літак.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи