Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Сьогодні це місце, де можна "поговорити і добре провести час". Трамп пропонує реформувати ООН

Категорія:

Президент США Дональд Трамп спробує 18 вересня заручитися світовою підтримкою щодо реформи структури ООН. Зустріч за участю світових лідерів, на якій планується обговорення даного питання, Трамп збирається провести в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку 18 вересня за день до свого виступу на 72-й сесії Генасамблеї ООН

Про це повідомляє Reuters з посиланням на проект декларації, яку планується прийняти за підсумками зустрічі. За інформацією агентства, проект декларації складається з десяти пунктів, в якому в тому числі міститься заклик до генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша "почати ефективну і доцільну реформу" організації.

"Ми підтримуємо генерального секретаря в питанні внесення конкретних змін в структуру ООН з метою краще узгоджувати свою роботу з гуманітарної допомоги, розвитку і підтримці мирних ініціатив", - йдеться в документі.

Крім того, в проекті документа вказується на необхідність "скорочення дублюючих, надлишкових або частково співпадаючих функцій, включаючи головні органи ООН".

На заході 18 вересня запланований виступ самого Трампа, Гутерріша, а також постійного представника США в ООН Ніккі Хейлі, розповіли агентству дипломати.

Раніше Трамп висловлював невдоволення, що частка США в бюджеті всесвітньої організації несправедливо висока, виступав за скорочення фінансування і описував організацію як "клуб людей, які збираються для того, щоб поговорити і добре провести час", відзначає агентство.

Наші інтереси: 

Діловий підхід справжнього бізнесмена і господарника. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи