Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Скоро на YouTube: автоматичні субтитри, геолокація трансляцій, повтор чатів прямого ефіру

YouTube оголосив про запуск трьох нових функцій у своєму стримінговому сервісі YouTube Live. Це має зробити його схожим на конкурентні платформи прямих трансляцій.

Найпомітнішим нововведенням будуть автоматичні субтитри в «живих» відео. YouTube уже з 2006 року пропонує можливість додавати текстовий супровід до відео. А у 2009 році сервіс додав автоматичне створення субтитрів за допомогою технології розпізнавання мови. Система вже обробила більше мільярда роликів. Тепер вона працюватиме під час прямих трансляцій. Ідеальної якості очікувати не варто, але представники YouTube обіцяють показники на рівні індустріальних стандартів.

Наступною функцією у YouTube Live стане можливість повтору прямого ефіру. Це можна буде робити, не перериваючи його.

Третьою опцією стане геолокація: автори зможуть позначати, в якому місці вони ведуть свою трансляцію. Користувачі зможуть шукати ефіри та записи за такими геолокаційними мітками.

Сервіс прямих трансляцій YouTube Live запрацював у 2011 році. У нього існує багато конкурентів, одним із яких є Facebook. Twitter нещодавно також запустив можливість вести прямий ефір на своїй платформі.

Наші інтереси: 

Користуємось пропозиціями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи