Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сейм Латвії визнав Росію країною-спонсором тероризму

Категорія:

Сейм Латвії 11 серпня визнав насильство Росії щодо мирного населення України та інших країн тероризмом, а саму Росію державою, що підтримує тероризм. У заяві латвійських депутатів міститься заклик до держав Євросоюзу негайно призупинити туризм і обмежити видачу в'їзних віз громадянам Росії та Білорусі.

22081102.jpg

Сейм Латвії

Раніше заява "Про точкові військові удари Росії по українському цивільному населенню та громадському простору" також була прийнята парламентською комісією із закордонних справ, повідомляє BB.lv.

У заяві наголошується, що Росія цілеспрямовано використовує страждання та залякування як інструмент у своїх спробах деморалізувати український народ та Збройні сили, паралізувати здатність України діяти, щоб окупувати її територію.

Депутати Латвії засуджують військову агресію Росії та масштабне вторгнення в Україну, яке здійснюється за підтримки та участі білоруського режиму, а також закликають євроатлантичну спільноту та її партнерів невідкладно посилити та ввести всеосяжні санкції проти Росії з метою завадити російській армії продовжувати військову агресію.

Депутати закликають збільшити військову, фінансову, гуманітарну та дипломатичну підтримку України та підтримати ініціативи щодо засудження військових дій Росії та притягнення винних до відповідальності, ізолювати Росію від міжнародних та регіональних організацій, запровадити рівноцінні санкції проти Білорусі як прихильника військової агресії Росії.

Нагадаємо, Сенат США ухвалив резолюцію з закликом оголосити Росію державою-спонсором тероризму за її дії в Чечні, Грузії, Сирії та Україні. Держдеп поки що цього не зробив.

 

Наші інтереси: 

Підтримка України союзниками. Чергове привернення уваги до війни в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи