Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські шпигуни шукали інтернет-кабелі між Європою і США - The Times

Світ:

Росія відправила до Ірландії кількох шпигунів, щоб вони склали карту точного розташування оптоволоконних трансатлантичних кабелів на океанському дні, які з'єднують Європу з Америкою. В ірландській поліції висловлюють побоювання, що російські шпигуни можуть шукати вразливі ділянки в кабелях, щоб їх пошкодити в майбутньому.

Про це повідомляє The Times.

"Росія надіслала агентів розвідки до Ірландії для того, щоб встановити місце розташування оптоволоконних кабелів, які з'єднують Європу з Америкою", - йдеться у повідомленні.

Росія надіслала агентів розвідки до Ірландії, щоб скласти карту точного розташування волоконно-оптичних кабелів на океанському дні, які з'єднують Європу з Америкою. Це викликало занепокоєння з приводу того, що російські агенти перевіряють кабелі на наявність слабких місць, щоб в майбутньому зробити з них витік або навіть пошкодити.

Ірландія є пунктом висадки підводних кабелів, які здійснюють інтернет-трафік між Америкою, Британією та Європою. Кабелі дозволяють мільйонам людей спілкуватися, а фінансовим операціям проходити безперешкодно.

Місцеві силовики й розвідка також вважають, що відряджені до Ірландії "туристи" є співробітники ГРУ Росії.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що РФ є дуже вправною у шпигунському ремеслі, тож потрібно швидко виявляти шпигунів і активно протидіяти РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи