Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росіян та білорусів, які в'їжджають до Латвії, змушують підписатися, що вони засуджують агресію РФ

Світ:

Російські мігранти у Латвії скаржаться, що на кордоні у них вимагають розписку про засудження війни, яку Росія розв'язала в Україні. За підтримку проросійських поглядів в'їзд заборонили уже 62 громадянам РФ та Білорусі.

22073004.jpg

Фото: Evija Trifanova/LETA

"Метою перевірок є виявлення осіб, які підтримують військову агресію Росії проти України та можуть становити загрозу національній безпеці Латвії. Під час перевірок особлива увага приділяється іноземцям, які, наприклад, колись служили у силових структурах Росії чи Білорусі, публічно демонструють символіку, що прославляє російську агресію, або висловлюють негативне ставлення до Латвійської Держави. Велика кількість іноземців, яким було відмовлено у в’їзді до Латвії, відкрито висловлювали свою підтримку військової агресії Росії проти України та її народу, використовуючи типові кремлівські воєнні пропагандистські меседжі", – пояснили в Латвійській службі держбезпеки, повідомляє lsm.lv.

Міністерство закордонних справ наполегливо закликає жителів Латвії не виїжджати до Росії чи Білорусі, вказуючи, що зараз не час для туризму. За даними Державної прикордонної охорони, за останні неповні два місяці з Латвії до Росії виїхали 50 тисяч осіб, але з них лише неповні чотири тисячі – громадяни або негромадяни Латвії.

Нагадаємо, що у Латвії існують два паспорти: паспорт ГРОМАДЯНИНА і паспорт НЕ ГРОМАДЯНИНА.

Наші інтереси: 

Кожна країна вирішує, як себе убезпечити від агресивної Росії. Дивлячись на сумний досвід України, Латвія не тільки солідарна з Україною, але й вчиться на помилках України й робить все, щоб не повторити трагічну долю України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи