Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія планує доставити сепаратистам потужну зброю

Росія може доставити бойовикам на сході України реактивні системи залпового вогню. За інформацією Пентагону, це може статися навіть сьогодні.

Речник Пентагону Стів Воррен припускає, що Росія перемістила зброю до кордону з Україною і може переправити її бойовикам у будь-який час, будь-який момент. Проте речник не уточнив, яка саме зброя може бути доставлена ополченцям.

У той же час представник держдепу США Марі Харф заявила, що ополченці можуть отримати реактивні системи залпового вогню.

Раніше Державний департамент США заявив, що має докази, що Росія застосовує артилерійські атаки проти українських військових, і що Москва планує забезпечити сепаратистів важким озброєнням.

Сьгодні, 25 липня, Міністерство закордонних справ Росії звинуватило Вашингтон у «необґрунтованих публічних інсинуаціях», що Москва озброює сепаратистів на сході України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи