Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Прем’єр, схожий на Путіна: пацан пацана побачив» – газета «Московский Комсомолец» (Росія)

Уряд РФ очолила людина, яка по-справжньому живе за принципом «пацан сказав – пацан зробив». Це, мабуть, найголовніша річ, яку необхідно знати про Михайла Мішустіна.

200118putin-mishustin.jpg

Реальні пацани Путін і Мішустін – нове дихання гоп-політики
Реальні пацани Путін і Мішустін – нове дихання гоп-політики

Про це пише «Московский Комсомолец» у статті «Премьер, похожий на Путина: пацан пацана увидел» від 17 січня 2020 року.

«Наступним прем’єр-міністром Росії має стати людина, схожа на Путіна» – сказав мені ближче до кінця минулого року один з близьких соратників ВВП.

Кадровий чекіст Путін і управлінець економічного профілю Мішустін – на перший погляд між двома цими фігурами нема ніякої схожості. Але така схожість відразу стає очевидною, якщо трохи «копнути» молоді роки нашого нового прем’єр-міністра.

«У 70-ті і 80-ті роки в сенсі моралі в молодіжному середовищі рідна для Михайла Мішустіна Лобня не сильно відрізнялася від більш відомих Люберець. Михайлу періодично доводилося брати участь у бійках. Іноді він один виходив проти кількох людей».

Ви вже зрозуміли, що саме вам нагадують ці розповіді? Правильно, широко відомі історії про дворове хуліганське пітерське дитинство Володимира Путіна.

Уряд РФ очолила людина, яка по-справжньому живе за принципом «пацан сказав – пацан зробив». Це, мабуть, найголовніша річ, яку необхідно знати про Михайла Мішустіна.

З нетерпінням чекаю заповнення інших ролей в кабінеті міністрів Мішустіна. Хай пацани покажуть, на що вони здатні! – пише «Московский Комсомолец». 


Коментар НО:

У 2014 році Центр проблемного аналізу та державно-управлінського проектування (Москва) дійшов цікавого висновку: 

«Єдина субкультура, яка може стати ядром російського суспільства, – це гопники. Сьогодні саме їхні сленг і стиль стають загальноприйнятими. Через гопників тюремні «поняття», які регулюють норми закритої тюремної субкультури, поширюються на все суспільство. До гопників (за способом поведінки і світоглядом) фактично належать не тільки напівкримінальні підлітки, але часто і «менеджери середньої ланки», частина середнього класу і чиновництва. Це можуть бути досить забезпечені люди, але в спілкуванні і в стилі – ті ж гопники «з підворіття». Агресія, звичка жити і нападати «зграєю» і впевненість, що головне – бути «крутим пацаном», стають нормою для значної частини російського суспільства» – читаємо в дослідженні.

Через 5 років московські ЗМІ відверто констатують проникнення гоп-культури на саму верхівку державної піраміди Росії. Докладніше про цей феномен - у статті Гопники, тобто пацани – об’єднуюча культура новосформованого етносу «росіяни» (дослідження)

Наші інтереси: 

Досліджуємо ментальність Мордору. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи