Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

По лотереї до США приїжджають гірші з найгірших, – Трамп

Категорія:

Президент США Дональд Трамп назвав людей, які приїжджають в країну за програмою імміграційної візової лотереї, "гіршими з гірших" представниками своїх товариств. Про це він заявив в Національній академії ФБР у штаті Вірджинія в п'ятницю, 15 грудня.

"Є лотерея. Ви вибираєте людей. Чи вважаєте ви, що країна дає нам найкращих людей? Ні. Що це за система? Вони приїжджають завдяки лотереї. Вони дають нам своїх найгірших людей, вони викидають їх, як сміття", - сказав американський лідер .

За словами Трампа, адміністрація закликає Конгрес покласти кінець "ланцюговій міграції" (імміграції в певне місце в цільовій країні слідом за тими, що вже іммігрували, зокрема за мотивами возз'єднання сім'ї - ред.), а також припинити практику візової лотереї, замінивши її системою імміграції на підставі заслуг.

Американський президент нагадав про два теракти в Нью-Йорку - обидва терористи, за його словами, прибули в США завдяки діючій імміграційній політиці. Один з них став жителем Сполучених Штатів завдяки механізму "ланцюгової міграції", інший - виграв в візову лотерею.

Наші інтереси: 

Для американського президента інтереси держави на першому місці. І це правильно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Жаль було Америку, до якої їхало різне сміття, у тому числі, з України. Тепер жаль Україну, з якої цьому сміттю стане важко виїхати.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Жаль було Америку, до якої їхало різне сміття, у тому числі, з України. Тепер жаль Україну, з якої цьому сміттю стане важко виїхати.

Хай буде!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тепер я розумію чому мені в минулому кілька разів так і не вдалося поїхати пожити на землях де творив Кастанеда...)))

Вірю в те, що розумію.