Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

План "Б": у чому сенс переговорів Курта Волкера з Кремлем?

Категорія:

Курт Волкер - кадровий співробітник ЦРУ, працював там аналітиком. Колишніх ЦРУшників не буває. Ці хлопці мають імунітет від російської зарази і рефлекси на слово «російський» у них заточені дуже правильно.

171203kurtvolker.jpg

Курт Волкер
Курт Волкер

Загалом, призначивши Волкера на цю посаду, Штати вже просигналізували про те, що особливих ілюзій з приводу можливості напоумити Путіна повернутися зі стану марення, або як говорила Ангела Меркель - з паралельної реальності, там не мали і не мають.

Роль Волкера проглядалася з самого початку. Він повинен був показати бурхливу діяльність, в кінці якої можна сказати і американцям, і європейцям про те, що всі мирні засоби вирішення питання окупації Росією частини Донбасу і Криму повністю вичерпані, але Кремль так і не вийшов зі стану білої гарячки.

Тобто, в якийсь момент, Штати повинні сказати Москві: «ми вам пропонували інше вирішення питання, але тепер цю пропозицію знято». Знижки вже не діють. Але запропонувати треба було обов'язково, щоб підгодовані Кремлем європейські товариші не підняли бучу, коли почне працювати «Варіант Б».

Що це за варіант - зрозуміло з самого початку, але Волкер про нього нічого не говорить, крім того, що США, нарешті, повинні почати поставки летальної зброї в Україну. Тому ті, хто читає і слухає Волкера, маючи на увазі, що перед ними «голуб миру», який міркує про те, що і хто повинен виконати по Мінську, повинні придивитися уважніше. Тоді вони побачать знайомий дзьоб і кігті яструба. 

Джерело

Наші інтереси: 

Дипломатичні засоби вичерпано? Починається найцікавіше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи