Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після обов'язкової вакцинації в армії США розшукують солдатів і дають їм премії до 50 тисяч доларів

Категорія:

Сотні військовослужбовців Американської армії, флоту, військово-повітряних сил і морської піхоти були звільнені за відмову вакцинуватися від Covid. Щоб привабити нових солдатів, армія США пропонує новобранцям максимальний бонус у розмірі 50 тисяч доларів. Схоже, що обов'язковий режим вакцинації Байдена виконується добре.

Армія США пропонує вперше максимальний бонус у розмірі 50 тисяч доларів висококваліфікованим новобранцям, які вступлять до армії на шість років. Американська армія намагається заманити солдатів на певні критичні позиції на тлі пандемії, що триває, пише World-Signals News.

Генерал-майор Кевін Верін, керівник командування армії з набору кадрів, сказав, що закриті школи та конкурентний ринок праці за останній рік створили значні випробування для вербувальників. Оскільки це найважчі місяці в році для набору в армію, є надія, що додаткові гроші та деякі інші зміни спонукатимуть молодих людей підписувати контракт.

Наші інтереси: 

Розуміти, до чого може призвести вакцинобезумство.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи