Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Омелян веде переговори з Tesla про розміщення виробництва в Україні

Світ:

Для того, щоб такий виробник як Tesla, вклав мільярди коштів в Україну, треба в країні змінити все.

Міністерство інфраструктури розраховує, що виробник електромобілів Tesla розмістить в Україні ланки свого виробництва, сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв'ю Elmob, пише Економічна правда.

"Насправді, я думаю, що такі проекти можливі, але вони потребують величезної підготовки. Країна, яка матиме такі заводи або пов’язані з ними технології, автоматично опиняється в ТОП-10 країн, які займаються електрокарами і переходом на електричні засоби виробництва", - сказав він.

"Ми стараємося запропонувати і для Tesla якісь переваги з розміщення в Україні ланки свого виробництва, ми не говоримо про гігафабрику, безумовно. Наскільки це буде реалістично, покаже час", - заявив Омелян.

"Тим не менш, ті переговори, які ми вже робимо у Міністерстві інфраструктури, є успішними. Як ви знаєте, буквально цього тижня ми привели в Україну Ryanair – номер один лоукост Європи, який буде літати з осені поки що з Києва і Львова, але компанія буде розширювати свою присутність в Україні", - підсумував міністр. 

Наші інтереси: 

Електрокари можуть змінити модель економіки України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи