Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Охочі піти на курс ССО обвалили сайт – їх було надто багато

Категорія:

Сили Спеціальних операцій ЗСУ оголосили про відбір на свій кваліфікаційний курс. Охочих виявилося так багато, що вони обвалили сайт. Зараз технічні проблеми вже вирішили. Але тих, хто заповнив анкету на сайті, просять зробити це ще раз.

22092211.jpg

війна йде не тільки на полі бою

Про це йдеться на телеграм-каналі ССО.

"Через величезну кількість заявок на участь у відборі до Кваліфікаційного курсу ССО України сталися технічні збої в роботі сайту sof.mil.gov.ua", – йдеться у повідомленні.

Заявку можна подати до 16 жовтня.

Фото: sof.mil.gov.ua

Нагадаємо, Сили спеціальних операцій створили 2016 року. Тільки 10% військових після проведення випробувань можуть служити в цих військах. Створення підрозділів Сил спеціальних операцій було одним із важливих кроків реформування Збройних Сил України за стандартами НАТО.

 

Наші інтереси: 

Бажання молодих українських воїнів воювати. Знаю із розповіді 54-річного бійця ЗСУ, що молоді рвуться на нуль. Вони не хочуть сидіти на кордоні, вони хочуть воювати й не зупиняються у своєму прагненні: по декілька місяців добиваються, щоб їх перевели в гарячі точки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи