Зображення користувача Хосе Рамірес.
Хосе Рамірес
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сили спеціальних операцій України підготували керівництво «Громадянський спротив на окупованих територіях» (PDF)

Для того, щоб стати непомітним месником, якого будуть боятися окупанти, потрібно знати тактику, медицину, безпеку в інтернеті, знати про саморобну зброю та ненасильницькі дії. Кожен з нас на своєму місці може чинити спротив ворогу і зробити свій внесок у перемогу. Разом ми перетворимо життя окупантів на пекло. Приєднуйся! 

Ми – український спротив. Сайт «Центр національного спротиву» створено Силами Спеціальних Операцій Збройних Сил України для підтримки та координації всіх, хто бажає боротися за звільнення нашої землі від російських окупантів. Спільно зі Збройними Силами України ми будемо непомітно нищити будь-якого противника, який прийшов до нашої країни.

Ми робитимемо це там, де він цього не очікує, там, де він почувається нібито у безпеці. Ми навчимо тебе вести розвідку і передавати дані про противника. Розкажемо як ефективно чинити ненасильницький спротив, адже інколи бувають ситуації, коли зброї в руках не буде. Ти дізнаєшся, як не залишати слідів в інтернеті, щоб не мати проблем з окупаційними поліцаями. Тепер ти будеш знати як надати першу домедичну допомогу пораненим.

Так, ми воюємо із сильним ворогом, він переважає нас кількістю, він може тимчасово захопити те чи інше місто. Але він ніколи не зможе його втримати, бо в кожному будинку на нього будемо чекати ми. І ми звільнимо кожен метр нашої землі, крок за кроком.

Ми підготували для вас керівництво під назвою “Громадянський спротив на окупованих територіях”, у формі pdf-файлу. Будьте обережні: видаліть його одразу після прочитання, або заховайте у папку з великою кількістю інших файлів.

ЗАВАНТАЖИТИ КЕРІВНИЦТВО

Резервна адреса для завантаження: PDF icon sprotyv_v1.pdf
Наші інтереси: 

Повна перемога над Мордором!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи