Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Нова раса, народження якої профінансує постіндустріальна економіка

Категорія:

Глобальний процес автоматизації рутини дедалі прискорюється і вимагає докорінної зміни соціальної структури. Якщо індустріальній формації потрібні були стандартизовані «живі гайки», то постіндустріальна формація гостро потребує неповторних творчих особистостей. Але звідки їх взяти?

170521-novarasa.jpg

Збагачуймось, бо ми того варті!
Збагачуймось, бо ми того варті!

Треба визнати, що протягом останніх століть здійснювалися системні заходи, спрямовані на те, щоб відучити людину від творчості, ба навіть позбавити її цієї можливості на фізичному рівні.      

Три головні інструменти уярмлення

На це була спрямована іудохристиянська пропаганда, яка заперечувала наявність у людині «свого бога», який є творчим початком. Замість головної заповіді Ісуса Хреста «Люби господа, бога твого», тобто свою рідну божественну сутність, були запроваджені деструктивні «Десять заповідей Ієгови».

Після цієї духовно-світоглядної диверсії було здійснено глибинну деформацію психіки за допомогою масової індустріальної освіти.

«Контрольний пострілом» стала масова примусово-добровільна вакцинація дітей, спрямована не лише на загальне ослаблення організму, а передусім на дезорганізацію мозкової діяльності. Найбільш видимим проявом є прямий зв’язок між вакцинацією і аутизмом, проте зрозуміло, що значно серйознішим і поширенішим є малопомітне руйнування тонких нейронних структур.    

Масова творчість – вимога нової економіки

Результатом комплексних зусиль з опускання людини (гомо люденс, гравця, творчого актора) до рівня біоробота стало формування суспільства, в якому тільки 5% спроможні до самостійного, критичного, творчого мислення.

Проте нова епоха дедалі більше потребує творчих людей. На нинішньому етапі це, зокрема, виявляється в гострому дефіциті працівників у сфері інформаційних технологій: саме тут найвища оплата праці, саме тут найшвидше стають мільярдерами.    

Головна економічна причина в тому, що сучасні технології уможливили автоматизацію більшості виробничих процесів – від надання довідкової інформації та освіти до машинобудування і будівництва. Відтак рутинне тиражування зразків стає щоразу дешевшим, натомість різко зростає попит на творення цих зразків.

Кожна нова суспільно-економічна формація є діалектичним запереченням попередньої: принципово важливі якості цивілізації змінюються на свою протилежність. В нашому випадку це означає перевертання пропорції 5/95 на 95/5: постіндустріальне суспільство потребує, щоб до творчості були спроможні 95% населення.

Яким чином пробуджується творчість

Активація творчих можливостей людини означає пробудження у ній внутрішнього бога. Оскільки людина є триєдиною істотою, то перехід з нетворчого у творчий стан означає докорінне перетворення на духовно-світоглядному, психічному і фізичному рівнях. Якщо використовувати комп’ютерні аналогії, то це можна порівняти з тим, що за комп’ютер, який досі працював в автоматичному режимі, сідає кваліфікований оператор, який перевантажує програмне забезпечення і на порядок збільшує тактову частоту процесора.

Для людини це означає перехід на суттєво вищий рівень вібрацій. Згідно з принципом перевертання, для цього використовуються три згадані вище інструменти – світогляд, освіта, розвиток плоті, але з протилежним спрямуванням. Завдяки їм людина скидає нав’язане їй ярмо і повертається до свого природного стану.

Три головні інструменти визволення

1. Правдивий світогляд і його практична реалізація у формі релігійної практики, тобто відновлення зв’язку між людським і божественним.

2. Очищення психіки від паразитичних програм, наповнення її знаннями і позитивними емоціями, розвиток мозку, добрі справи.  

3. Розвиток фізичного тіла:

  • відмова від всього, що його знищує (вакцинації, алкоголь, тютюн, мертва їжа);
  • перехід на високовібраційне харчування (жива рослинна їжа);
  • правильна фізична активність;
  • правильний режим дня, узгодження життя з природним оточенням та його циклічністю.

Нова раса

Що можна сказати про спільноту, яка матиме передовий світогляд, ефективніші мислення і організацію, якісно іншу систему харчування, відсутність хронічних хвороб, перебування у просторі позитивних подій?

Це не що інше, як нова раса, адже раса – це людська спільнота, яка за властивим їй поєднанням фізичних, психічних і духовних ознак відрізняється від будь-якої іншої і завжди відтворює тільки собі подібних.  

Головна відмінність нової раси – спроможність до масової творчості.

Чому формування постіндустріального суспільства означає формування нової раси? Тому, що це економічно вигідно.

Найважливіша професія постіндастріалу

Як ми вже з’ясували, найголовнішим завданням переходу до постіндустріального суспільства буде пробудження в людині спроможності до творчості. Рух у цьому напрямку матиме потужні економічні і, додамо, політичні та релігійні стимули.

Головними напрямками суспільних перетворень стають формування правильного світогляду, позитивного мислення і здорового тіла.

Для успішного розвитку ці три напрямки мають весь час перебувати у збалансованому стані, тобто духовні, психічні і фізичні зміни мають бути тісно пов’язаними.

Успішне і швидке здійснення такого збалансованого перетворення потребує підтримки від людей, які володіють не лише знаннями, а й особистим досвідом метаморфози від гомо сімплекс до гомо дуплекс.

Це означає, що найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога.

Це головний ресурс постіндустріальної цивілізації.

Радіймо!     

Наші інтереси: 

Для отримання задоволення від процесу міжрасового переходу треба його очолити. Ті, що будуть плестися у хвості, страждатимуть. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Високооплачуваною, але не згідно з цінниками, а в рамках економіки дарування.

Явсе Світ каже:
"найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога."
Це неможливо тому,що коли такий "тренер" буде думати про високооплачувану професію,то він буде шарлатаном...Людина котра здатна пробудити внутрішнього бога у іншій людині,може бути лише волонтером у цій справі...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

На цю тему цікаво почитати повість (чи оповідання) Айзека Азимова "Олімпіада" (або "Професія")

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ось тут можна прочитати це фантастичне оповідання Айзека Азімова. Сучасні ліберали за такі речі його могли б сміло назвати фашистом чи нацистом.

Айзек Азімов "Фах"

cBіт Розумний каже:
На цю тему цікаво почитати повість (чи оповідання) Айзека Азимова "Олімпіада" (або "Професія")

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Впевнено рухаємось до нової цивілізації, дякую, пане Ігоре, за поштовх до пробудження!

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Іван Закала.
0
Ще не підтримано

"Найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога". Де можна здобути професію тренера з пробудження внутрішнього бога?
Я думаю що вона дійсно вже затребуванна тому, що люди ломляться в різні секти шукаючи шлях до бога.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На першому етапі можна стати тренером з перетворення гобітів на аріїв. Але для цього треба самому стати арієм. Це можна зробити за допомогою нашого сайту.

Якщо ж людина стала арієм, то їй цікаво розвиватися далі і стати ельфом. Рух від арія до ельфа - це і є здобуття кваліфікації тренера з пробудження внутрішнього бога.

Іван Закала каже:
"Найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога". Де можна здобути професію тренера з пробудження внутрішнього бога?
Я думаю що вона дійсно вже затребуванна тому, що люди ломляться в різні секти шукаючи шлях до бога.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

"Рух у напрямку до постіндустріального суспільства буде матиме потужні економічні і, додамо політичні та релігійні стимули". Таке буде можливо, якщо такий рух набуде масового характеру. Бо на шляху до визволення людини, система буде створювати перешкоди. Це такі інституції як засоби масової інформації, фармацевтична і харчова промисловості і інші, які абсолютно не зацікавленні в такому розвитку.

Радіймо!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Правильний світогляд (світогляд відповідний нашій природі) автоматично включає у себе наявність позитивного мислення і здорового способу життя...А ось щоб досягнути правильного світогляду,то потрібне вольове зусилля до позитивного мислення і до адекватного харчування,які стають інструментами у досягненні того ж таки правильного світогляду...Людина із Природним (правильним) світоглядом вже не турбується про мислення і харчі...Ми ж не думаємо що одягнути,коли на вулиці плюс тридцять;шубу чи шорти...

"найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога."
Це неможливо тому,що коли такий "тренер" буде думати про високооплачувану професію,то він буде шарлатаном...Людина котра здатна пробудити внутрішнього бога у іншій людині,може бути лише волонтером у цій справі...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Високооплачуваною, але не згідно з цінниками, а в рамках економіки дарування.

Явсе Світ каже:
"найважливішою, найбільш запитаною і найбільш оплачуваною стане професія тренера з пробудження внутрішнього бога."
Це неможливо тому,що коли такий "тренер" буде думати про високооплачувану професію,то він буде шарлатаном...Людина котра здатна пробудити внутрішнього бога у іншій людині,може бути лише волонтером у цій справі...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Приклад сучасного «економічного дива» Південної Кореї (більше тут - Південнокорейський протестантизм як виклик для сучасного українського суспільства) є особливо цікавим у порівнянні з Північною Кореєю.

Цитата:
У 1945 р., після звільнення від японської окупації, до країни повернулися з США багато корейських політичних емігрантів — по вірі переконаних християн-протестантів. Багато з них с часом зайняли ключові пости в державі і суспільстві.
Також корейському відродженню передувало широке поширенню Біблії на корейській мові: з 1895-1936 рр. було видано та поширено понад 18 млн. примірників.
Кількість християн в південній частині півострова швидко зросла з 2,2 % населення країни в 1940 р. до 23% у 1990.
Християнські протестантські принципи трудової етики поєднані з корейською дисциплінованістю та працелюбством потужно вплинули на зміни у всіх сферах життя Південної Кореї (на жаль, на відміну від українського протестантизму, у значній мірі розбавленого пострадянським безвідповідальним, десь інфантильним відношенням до своєї ролі у суспільстві, в т. ч. відношенням до праці та її результатів).
Результатам впливу на південнокорейське суспільство стало обрання у 1993 р. президентом Південної Кореї, після затяжного періоду панування диктаторів, пресвітера однієї з найбільших сеульських церков Кім Ен Сама.
В його уряді з 22 міністрів 11 були протестантами, 4 — католиками, 6 — атеїстами, і тільки один — буддистом.
Саме цей християнин ставши президентом, почав переслідування колишніх керівників країни. При ньому були викриті злочини військових хунт попередніх президентів: Пак Чжон Хі (1963-1979), Чон Ду Хвана (1980-1988), Ро Де У (1988-1993), при яких сформувалася система олігархічного бізнесу «чжеболь».
Ситуація в цій країні має багато паралелей з українськими реаліями.
За олігархічного періоду влада потурала збагаченню нечисленних транснаціональних компаній за рахунок ресурсів держави, а вони в подяку за це підносили їй хабарі у вигляді набитих доверху банкнотами картонних коробок.
Неодноразово корумпована влада розстрілювала мирні протестні демонстрації.
З приходом президента-християнина Кім Ен Сама диктатори та їх приспішники були засуджені та відбули тюремні терміни покарання за хабарництво.
Непохитність президента-християнина в утвердженні моральності виявилася в засудженні навіть свого власного сина, що попався на спекуляціях.
Це доволі яскраві антипаралелі з українським минулим та, на жаль, сьогоденням.
Християни в Південній Кореї виконують свою важливу роль морального сторожа суспільства. Кількість свідомо практикуючих християнську мораль людей в Південній Кореї стали критичною масою, яка здатна впливати на моральний вигляд країни.
Крім того, маючи одну з кращих армій світу, Південна Корея успішно протистоїть атеїстичному, агресивному диктаторському режиму Північної Кореї, який підтримує Російська Федерація.
Південнокорейські діячі стверджують, що суверенітет Бога і особиста відповідальність людини стали духовною опорою модернізації Кореї з відсталої феодальної країни в постіндустріальну країну.
Ця країна може слугувати прикладом для нашого народу. (Джерело

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Протестантизм - це важливий крок звільнення людини. Він показує прямий зв’язок між волею і продуктивністю.

Настав час зробити наступний крок і повністю очиститися від іудохристиянської отрути. Одним з критеріїв звільнення стане різке зростання економічної ефективності.

Арсен Дубовик каже:
Приклад сучасного «економічного дива» Південної Кореї (більше тут - <a href="http://r500.ua/pivdennokorejskij-protestantizm-yak-viklik-dlya-suchasnog... class="bb-url" rel="nofollow">

</a>

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Можливо 20 років тому по радіо я почула розповідь про італійську співачку(імені не памятаю).Вона мріяла жити іпрацювати у Франції.Її мрія здійснилася-вона здобула славу і багатство. Одначе вона добровільно передчасно пішла з життя.Автои передачі не вказали причину.Я думала .що можливо дітей у неї не було.А після прочитання цієї статті мені здається що я знайшла відповідь на своє запитання Людина це тіло ,душа . дух.Ці складові мають бути в рівновазі.Ця співачка (і не тільки вона) мала багатство(для тіла).славу(для душі),а дух не мав поживи.Дякую.Ігоре.за твої статті бо вони є світлом не "в кінці тунелю".а Світлом"перед тунелем"

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Напевне, то була Даліда

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>