Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Нова книга Роберта Ф. Кеннеді-молодшого про те, як пандемія знищує демократію

Категорія:

Автор книги "Справжній Ентоні Фаучі. Білл Гейтс та Біг Фарма у війні проти демократії та громадського здоров'я" – Роберт Ф. Кеннеді-молодший – племінник колишнього президента-демократа Джона Ф. Кеннеді. Він є адвокатом та активістом із захисту довкілля, засновником організації "Захист здоров'я дітей".

За словами Кеннеді, книга адресована тим, хто хоче зрозуміти, що відбувається в останні 20 місяців. Сам він називає те, що відбувається, "контрольованим руйнуванням ліберальної демократії в усьому світі", пише The Epoch Times.

У книзі понад 2 тисячі посилань, вона є енциклопедією, що охоплює втручання фармацевтичної індустрії (Big Pharma) у громадське здоров'я і навіть у свободу людей.

"Все, що написано в моїй книзі – це цитати, взяті з публікацій, що рецензуються, урядових баз даних або інших надійних джерел. Я не займаюся теоріями змови, не роблю здогадів і не розглядаю мотиви", – сказав Кеннеді в інтерв'ю The Epoch Times.

Книга "Справжній Ентоні Фаучі" стала бестселером №1 у чартах Amazon, лідером продажів у списку Wall Street Journal, знаходиться у першій п'ятірці у списку USA Today.

Лише New York Times не включила книгу "Справжній Ентоні Фаучі" до списку бестселерів.

"Я не здивований тому, що газета The New York Times відмовилася включити її до списку і бреше своїм читачам. Вони не давали й не дають чесної інформації під час пандемії.

Мій акаунт в Instagram з понад 800 тисячами послідовниками був видалений на початку цього року нібито за дезінформацію про вакцини. Але Instagram не зміг довести, що мої заяви помилкові.

Термін "дезінформація про вакцини" вони застосовують для будь-якої заяви, яка відрізняється від заяв уряду або заяв фармацевтичної промисловості щодо безпеки та ефективності її продукції", – сказав Кеннеді-молодший.

Роберт Ф. Кеннеді-молодший виступає на Бродвейському мітингу за свободу, Манхеттен, Нью-Йорк, 16 жовтня 2021 року. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)

"Зараз ми живемо в орвеллівському світі, де ліберали, які колись відстоювали свободу слова, тепер нав'язують цензуру будь-якій критиці політики уряду та питань щодо фармацевтичної продукції.

Свідоме нагнітання страху урядом та фармацевтичним бізнесом позбавило людей критичного мислення у масовому масштабі. Наразі ціла політична партія діє проти своїх основних цінностей, насильно нав'язує всім свою правоту", – сказав Роберт Ф. Кеннеді-молодший.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що відбувається і чому так старанно намагаються ховати правду від людей. Як ви думаєте, хто став мільярдером за час «пандемії» коронавірусу?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Цікаво, коли її перекладуть українською!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Цікаво, коли її перекладуть українською!

Радіймо життю граючи!