Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Найважливіша та найбільша чеснота - звичай проходити ініціації

Звичай проходити ініціацію - дуже важливий для суспільства!  Важливо ініціювати всіх - і чоловіків, і жінок. І, громадян в цілому.

ya.jpg

Тож, справжій чоловік, наприклад, виглядає так
Справжній чоловік. Ініційований та щасливий. Тобто, я:)

    В своїй попередній статті я вже трохи писав про звичай ініціації юнаків на чоловіків у Спарті. Додам ще. Завдяки цьому звичаю, всі молоді чоловіки в Спарті мали буття не нижче рівня боротьби. І, мали таких самих дітей.

     На Січі також був звичай ініціації. Наш. І, ініційовані козаки мали певні ознаки. Для того, аби чоловік станцював зі смертю, та залишився після цього живим, треба вести в цьому танку. Вести власну смерть в танку. Після такого, чоловік дуже ясно усвідомлює деякі, дуже й дуже важливі речі. А, саме, усвідомлює, що в житті найбільш важливою річчю є щастя. Внаслідок цього, такий чоловік має важливий інструмент створення щасливого майбутнього – чуприну. Зауважу, що в побуті чуприна досить незручна. Також, такий чоловік усвідомлює, що вправність для нього є життєво важливою річчю. Внаслідок цього він піклується, аби в нього був один з важливих інструментів поліпшення вправності – довгі вуса. Також зауважу, що у побуті великі та довгі вуса дуже й дуже незручні! І, щоб носити довгу чуприну та великі й довгі вуса – треба мати дуже вагомі причини для цього! Тож, ініційованих січовиків, з довгою чуприною та довгими вусами,  треба вважати воїнами Світла та щастя. А, також, для набуття щастя та великої вправності, треба багато тренуватись.

    Але, значно більш важливим, та більш складним, таким, що вимагає докладання значно більших зусиль, та дає дуже важливі та хороші результати, є звичай ініціації матерів. Хоча, може, це - насправді, ініціація всієї родини? Зараз, в наші часи, це почасти, відродилось. Зараз ця ініціація зветься оргазмічними пологами. Зазвичай, пологи приносять матері найбільший біль в житті. А, ось, оргазмічні пологи, навпаки, приносять найбільші насолоду та щастя в житті. Тобто, завдяки цьому, жінка ясно усвідомлює, що материнство приносить їй найбільш можливі насолоду та щастя!  І, при їх масовості, це має певні наслідки для суспільства. Ось вони:

1. Дуже висока народжуваність;

2. Дуже щасливі та активні (сонячні, або ж, арії) люди. Але, отакі пологи, потребують активної участі в них коханого та любимого чоловіка! І, дуже великої попередньої підготовки – навчання та тренування.  Навчання та тренування, як самої майбутньої матері, так і її чоловіка. І, це можливо лише тоді, як вони дуже сильно кохають та люблять один одного. А, масовим це може бути лише тоді, коли є дуже потужна підтримка громади в цьому. А, це важливо тому, що дитина має дуже тісний, в тому числі і інформаційний, зв’язок з матір’ю. І, стан матері під час вагітності та пологів дуже потужно відбивається на всьому житті її дитини.

   Якщо ініціація лише чоловіків спричиняє просто високу народжуваність, то ініціація всієї родини спричиняє дуже високу народжуваність! Ініціація чоловіків спричиняє високу народжуваність ось чому :

 - Кохання з чоловіком, якого жінка вважає "ганчіркою", або підлабузником, або несправжнім чоловіком, не приносить їй жодного задоволення. Бо, її інстинкти не вмикають потрібних для задоволення реакцій. Задоволення від кохання жінка отримує лише тоді, коли займається ним з чоловіком, якого вона вважає справжнім. Тобто з чоловіком із сильною волею. І, інстинкти ж кажуть жінкам, що не треба мати дітей від підлабузників. Натомість, треба мати дітей від чоловіка з сильною волею. Мовою етології - від високорангового чоловіка. І, для високої народжуваності треба виховувати волю в чоловіків. Тобто, чоловіки повинні проходити ініціацію. Ініціацію з сили волі. А, ініціацією з щастя, для всієї родини, є оргазмічні пологи у дружини. І, якщо у жінки є вибір між хорошим коханням щоранку, і між наявністю особистого хатнього раба ("ганчірки", або підлабузника), то переважна більшість жінок обирає саме хороше кохання щоранку. Тобто, потрібно, для дуже високої народжуваності, та для щастя людей, ініціацію проходити, спочатку чоловікам, а вже потім - всій родині. Бо, якщо чоловік не усвідомлює всій важливості щастя, або в нього є слабка воля, то ініціація всієї родини з щастя є неможливою.

 

       В Криму я бачив аж три місця, пристосованих для оргазмічних пологів. На жаль,  в мене не було тоді фотоапарата. Або, відеокамери. Смартфона також не було. А, це варто сфотографувати! Та зняти на відео! Тоді я не зрозумів, що то таке. Це  я зрозумів лише зараз, як спробував відтворити подумки найбільш сприятливі умови для оргазмічних пологів. Ось ці умови:

1. З такого місця відкривається чудовий краєвид. Краєвид, споглядання якого захоплює дух;

2. Там є чаша для джерельної води. Джерело мале. Чаша, або, видовбана в скелі, або викладена камінням. Невеличка. Тому, в певну пору року, та в певний час доби, вода в ній дуже добре прогрівається сонцем;

 3. Поблизу ростуть хвойні дерева – або, ялівець, або, сосна. Ялівець  є найкращим, бо його фітонциди є найпотужнішими! Але, він дуже довго росте! Тисячі років! Тоді, як сосна росте дуже швидко. Поряд з хвойними деревами, там є чудова, пишна та м’яка трава.

      В такому місці, відбиток дуже потужного, дуже сильного щастя, зберігається ще й досі! Тобто, люди, лише приходячи туди, вже стають дуже щасливими!

Ініціація взагалі, має певні ознаки. Ознаки, завдяки яким, її легко  можна відрізнити від будь-чого іншого:

1. Ініціація є наслідком навчання;

2. Ініціація потребує докладання великих зусиль;

3. Наслідком успішної ініціації є осяяння (при малій ініціації). Або ж,  просвітлення – при переході на вищий рівень буття;

4. Свою ініціацію людина часто згадує. Бо, такі спогади є джерелом натхнення для неї.

     Стан осяяння дуже важно переплутати з чимось іншим! Навіть, просто споглядаючи його у іншої людині! Людина отримує велику радість від того, що в неї щось важливе вийшло! Щось, задля досягнення чого, вона доклала великі зусилля! Вже згадувана мною ініціація на громадянина, на людину, яка здатна сприяти перетворенню суспільства на краще, має певні вимоги. Ось вони:

1. Майбутній громадянин повинен добре володіти інформаційними технологіями;

2. Майбутній громадянин повинен бути активним, стресостійким та наполегливим.

      Бо, навіть за найкращого рівня володіння інформаційними технологіями, зареєструватись там з першої спроби ніколи не вийде! З другої також! А, мінімальну потрібну кількість спроб я просто не знаю. Тож, реєстрація там, є саме ініціацією. Хоча, і дуже й дуже маленькою. Але, ознаки ініціації в ній чітко спостерігаються!

     Отже, чеснота проходження ініціацій для суспільства є найважливішою. Успішна ініціація чоловіків-українців перетворює їх на воїнів Світла та щастя. Успішна  ініціація жінок-матерів робить їх самих дуже щасливими, сприяє величезній народжуваності,  та дуже потужно сприяє великому щастю всіх їхніх дітей! І, наше завдання – відродити в нас чесноту проходження ініціацій!

                                                                                     

                                                                           

https://www.youtube.com/watch?v=q_RPaoRcy3c&list=PLuRIYSfMbWgdjYgz25VV1dUQsU6Vd9KOv&index=2

 

 

Наші інтереси: 

Які хороші звичаї в нас були! То, треба їх відроджувати! Аби, в Україні знов жили арії! Тож, ініціюємось, як козаки - воїни Світла та щастя. І, як щасливі матері щасливих людей -  аріїв. А, також, ініціюємось, як громадяни. Та, перетворюємо життя суспільства на краще! Ну, треба ж с чогось починати?:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Радмила Цікавська.
0
Ще не підтримано

Низькій уклін за цю статтю! Ви піднімаєте великий пласт. Бо для того щоб досягти щастя у вагітності, пологах та материнстві потрібна титанічна робота. Це залежить не лише від жінки. Підтримка членів родини і громади є обов'язковою. Зараз дуже багато з цим проблем... Але звичайно до такого потрібно прагнути і прикладати максимум зусиль. Так, потрібен маштабний процес у цьому напрямку. Я дуже щаслива що такі питання підіймаються, ще й чоловіками! Дуже хотілося би мати такі традиції які приносять щастя в життя!

Коментарі

Зображення користувача Радмила Цікавська.
0
Ще не підтримано

Низькій уклін за цю статтю! Ви піднімаєте великий пласт. Бо для того щоб досягти щастя у вагітності, пологах та материнстві потрібна титанічна робота. Це залежить не лише від жінки. Підтримка членів родини і громади є обов'язковою. Зараз дуже багато з цим проблем... Але звичайно до такого потрібно прагнути і прикладати максимум зусиль. Так, потрібен маштабний процес у цьому напрямку. Я дуже щаслива що такі питання підіймаються, ще й чоловіками! Дуже хотілося би мати такі традиції які приносять щастя в життя!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Зараз, родини, які прагнуть так народжувати дітей, об'єднуються в клуби. Я знаю, що в Дніпрі є, прийнамні, один такий клуб. Тож, як це дуже, важливо, а з твого коментаря, шановна добродійка Радмило, випливає, що це саме так. То я відшукаю цей клуб. Відшукаю там більш докладну інформацію. Та, напишу на НО відповідні статті. Також, цим займається Товариство Сергія Бубновського. Я, також, в нього вступлю, та з інформації того Товариства , напишу статті на НО. Ну, а важливість підтримки оцього громадою-братством, буде спонукати всіх бажаючих, аби було саме так, об'єднуватись в такі громади-братства. І, потім, такі громади-братства утворять з себе Аріянську Вільну Церкву.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!